x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cazul Mutu - Mai sta o saptamana

Cazul Mutu - Mai sta o saptamana

11 Mai 2005   •   00:00

Adi Mutu inca nu stie cu certitudine cand va putea reveni pe teren. Initial, suspendarea atacantului roman urma sa expire pe 18 mai, data confirmata atat de Juventus, cat si de UEFA.

AMANARE. O saptamana in plus, Mutu va fi interzis
MAI MULT. Avocatul lui Mutu spune insa ca "Briliantul" va trebui sa mai stea o saptamana: "Pentru ca s-a luat in calcul data inregistrarii actelor la Federatia Engleza de Fotbal, adica 25 octombrie, ultima zi de suspendare a jucatorului va fi 24 mai". In aceste conditii, Mutu va avea drept de joc doar in ultima etapa din Serie A, cand Juventus intalneste acasa pe Cagliari. Presa italiana scrie ca antrenorul Fabio Capello nu-l va introduce pe teren pe Mutu decat daca torinezii vor fi deja campioni sau daca va fi constrans de accidentari sau suspendari. Cu trei etape inainte de finalul sezonului, Juventus se afla pe primul loc si are trei puncte avans fata de AC Milan.

NATIONALA. In orice caz, Mutu ar trebui sa revina la echipa nationala pentru "dubla" cu Olanda si Armenia, din preliminariile CM 2006, partide care vor avea loc pe 4 si 8 iunie. "Colegii mei au nevoie de mine la Rotterdam, iar eu voi fi acolo daca antrenorul ma cheama", spune Mutu.

×
Subiecte în articol: sport mutu