x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CFR CLUJ - POLI IASI 1-1 / Aurel Sunda, contestat

CFR CLUJ - POLI IASI 1-1 / Aurel Sunda, contestat

08 Mai 2005   •   00:00

Dupa ce, in prima parte a campionatului, CFR Cluj a fost una dintre revelatiile actualei editii a Diviziei A, formatia antrenata de Aurel Sunda nu reuseste sa treaca de pasa neagra in care se afla de la inceputul returului.



  • de DRAGOS STOICA

  • Sambata, ardelenii n-au scos decat un singur punct acasa in fata Iasiului, care, prin golul lui Onofras din minutul 76, pare sa fi scapat de grijile retrogradarii.

    HUIDUIT. Altadata idol al tribunei, antrenorul gazdelor, Aurel Sunda, a fost puternic contestat de propriii suporteri. "Eu nu demisionez la greu, ci numai atunci cand echipa e sus. Raman sa luptam pentru a evita retrogradarea. Eu sunt un luptator, dar m-a afectat faptul ca am fost huiduit de aceiasi spectatori care altadata imi scandau numele", a spus Sunda dupa meci. Tehnicianul lui CFR a fost sustinut si de omologul sau de pe banca Iasiului, Ionut Popa: "Cand v-a adus puncte, era cel mai bun din tara, iar acum ati inceput deja sa-l injurati! Il apar, pentru ca stiu ce inseamna sa fii antrenor".

    Declaratiile tehnicianului iesean vin in neconcordanta cu vorbele pe care le-a rostit imediat dupa terminarea partidei: "In repriza secunda, clujenii erau morti. Am fi meritat victoria".

    ×
    Subiecte în articol: sport