x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cfr Cluj – Steaua 1-1: E clar. Bătălia continuă

Cfr Cluj – Steaua 1-1: E clar. Bătălia continuă

de Mihai Igirosanu    |    28 Feb 2010   •   00:00
Cfr Cluj – Steaua 1-1: E clar. Bătălia continuă
Sursa foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor/Intact Images

La fel ca şi în meciul din sezonul precedent, dar ca şi în tur, în Ghencea, CFR şi Steaua au încheiat cu acelaşi scor. Concluzia derby-ului este aceea că lupta pentru titlu rămâne deschisă.



Steaua a lovit prima, în minutul 11, după ce Bogdan Stancu l-a ridiculizat pe căpitanul gazdelor, Cadu, executându-l apoi cu sânge rece pe Nuno Claro. Momentul psihologic al partidei s-a produs în minutul 23, când acelaşi Bogdan Stancu a pătruns frontal, şutul său a fost respins cu piciorul de portarul CFR-ului, iar Toja n-a găsit poarta goală cu o lovitură de cap. În schimb, Cadu şi-a spălat onoarea în minutul 35, reluând în poarta goală după ce portarul Stelei, Tătăruşanu, respinsese greu lovitura de cap a lui Yssouf Kone.

Imediat după meci, preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan, a declarat: "Rezultatul este echitabil, chiar dacă mă nemulţumeşte. Nu a fost un meci decisiv. Au fost câteva greşeli de arbitraj, dar n-au influenţat cursul jocului. Steaua a fost peste ceea ce mă aşteptam".

De parte cealaltă, antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, a spus: "Una peste alta, este un rezultat echitabil. Obiectivul meu este campionatul, nu dezarmăm. Îmi felicit jucătorii pentru abnegaţie, dăruire şi pentru că au reuşit să treacă peste momentul neplăcut cu Piatra-Neamţ. Am demonstrat că Steaua e Steaua, nu ne este frică de nimic! Dacă am fi pierdut, totul s-ar fi terminat".

×
Subiecte în articol: sport