x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Chivu – dorit de Barcelona / Campioana Spaniei confirmă interesul pentru căpitanul tricolorilor

Chivu – dorit de Barcelona / Campioana Spaniei confirmă interesul pentru căpitanul tricolorilor

de Ionut Paduraru    |    21 Apr 2007   •   00:00
Chivu – dorit de Barcelona / Campioana Spaniei confirmă interesul pentru căpitanul tricolorilor

Lupta dintre granzii Europei pentru înregimentarea căpitanului echipei naţionale a României se ascute. Conform presei spaniole, FC Barcelona a făcut deja o ofertă oficială pentru transferul lui Chivu.

În urmă cu două săptămâni, secretarul tehnic al catalanilor, Txiki Begiristain, a urmărit meciul din Liga Campionilor dintre AS Roma şi Manchester United. El a monitorizat mai mulţi jucători pentru un eventual transfer, iar dintre aceştia Cristi Chivu a fost considerat drept singura soluţie pentru un loc de titular la Barcelona.

OFERTĂ. Cotidianul Marca a scris ieri că Begiristain s-a întâlnit în această săptămână cu directorul sportiv de la AS Roma, Daniele Prade, după care a prezentat o ofertă oficială pentru fundaşul român. "Cristian Chivu se va transforma în următoarele săptămâni în obiectul dorinţelor marilor echipe din fotbalul spaniol. Barcelona şi Real Madrid vor să-l transfere pe fundaşul Romei, iar cel mai aproape de a face acest lucru este echipa catalană. Txiki Begiristain a transmis o ofertă oficială Romei pentru transferul internaţionalului român, al cărui contract cu echipa italiană expiră la 30 iunie 2008", a scris Marca. Cotidianul spaniol a adăugat că internaţionalul român se află în atenţia cluburilor Inter Milano şi AC Milan, dar şi că Real Madrid l-a contactat pe impresarul Victor Becali pentru a-l informa despre interesul pentru Chivu.

PRELUNGIRE. Legat de acest subiect, administratorul delegat al clubului AS Roma, Rosella Sensi, a declarat joi că gruparea italiană va demara în curând discuţiile pentru prelungirea contractelor unor jucători importanţi, precum Chivu sau Mexes. "Dorinţa noastră este însă de a-i păstra pe toţi, deoarece recunoaştem că avem jucători profesionişti", a spus Sensi.

SINDICAT. În calitatea de preşedintele de onoare al AFAN, Cristi Chivu se află printre susţinătorii unui proiect de lege privind protecţia sportivilor aflaţi la final de carieră. "Puţini sportivi reuşesc să strângă suficienţi bani pentru ca la finalul carierei să traiască din ce au acumulat. Proiectul AFAN este cu siguranţă perfectibil, însă este un pas înainte pentru a le asigura sportivilor şanse la o viaţă decentă", a declarat Cristi Chivu pe site-ul său oficial.

×
Subiecte în articol: sport chivu