x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ciprian Tanasa, vinovat de Trivale

Ciprian Tanasa, vinovat de Trivale

14 Apr 2004   •   00:00

Desi masurile concrete inca nu au aparut, atmosfera de la FC Arges este extrem de incordata. Pentru inceput, antrenorul Ion Moldovan a pus tunurile pe atacantul Ciprian Tanasa.

Iritat din cauza declaratiilor de simpatie pro-dinamoviste pe care Tanasa le-a oferit la finalul meciului din semifinalele Cupei, Moldovan a izbucnit dupa infrangerea de la Piatra Neamt.

VIZIONARE. „Era normal sa-i fac observatie in pauza meciului cu Ceahlaul. In minutul 7 putea sa fie 2-0 pentru noi daca nu erau ratarile lui monumentale. De altfel, marti dimineata l-am pus pe el, cu Bilasco si cu Nastasie, sa mai vada o data prima repriza a meciului de la Piatra Neamt", a declarat tehnicianul pitestenilor.

CRITICI. Dupa meci, in momentul in care Tanasa se pregatea sa plece spre casa, la Falticeni, pentru sarbatorirea Pastelui, Moldovan le-a strigat ziaristilor: „Luati-l voi acasa, ca si asa l-ati facut mare dupa meciul cu Dinamo!". In acel moment, atacantul a dezvaluit ca Moldovan i-a spus ca nu mai are ce cauta la echipa pentru ca a distrus pe FC Arges. Ieri, antrenorul a precizat: „E adevarat ca la Piatra Neamt, in pauza, i-am spus ca daca va continua asa s-ar putea sa nu mai prinda echipa".

Mihai Igirosanu


„Tanasa este un om de baza la FC Arges. Are viteza si este un jucator excelent de contraatac. A participat la antrenamente si este inclus in lot pentru partida cu Gloria"
Ion Moldovan, antrenor FC Arges

A fost erou cu Dinamo

Ciprian Tanasa a fost cel mai bun jucator al lui FC Arges in semifinala de Cupa Romaniei, cu Dinamo. El a marcat golul prin care trupa din Trivale s-a impus in fata „cainilor". Antrenorul Ion Moldovan s-a aratat nemultumit pentru declaratiile oferite de Tanasa dupa acel joc: „A spus ca golul l-a propulsat in atentia celor de la Dinamo. Intai sa-si faca datoria la echipa cu care are contract, sa evolueze in folosul ei si apoi poate sa joace si la New York Galaxy! Vad ca si Prepelita vrea la Steaua. Nu e normal asa".

×
Subiecte în articol: sport tanasa