x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Clubul Tranmere Rovers a fost scos la vânzare pe eBay!

Clubul Tranmere Rovers a fost scos la vânzare pe eBay!

31 Iul 2009   •   00:00

Conducătorii clubului de fotbal Tranmere Rovers, din liga a 3-a engleză, au avut surpriza neplăcută să descopere că societatea americană însărcinată, de mai bine de un an, să le găsească un cumpărător, a pus echipa în vânzare pe eBay.



Potrivit BBC, care a putut să vadă anunţul postat de societatea Dornoch Capital înainte ca acesta să fie retras, preţul de pornire a licitaţiei era de 10 milioane dolari, scoţându-se în evidenţă lipsa datoriilor şi potenţialul în materie de creştere a cifrei de afaceri a a clubului. "Ne-am îngrozit când am văzut. A fost ceva total nepotrivit. Le-am trimis un e-mail în care le-am spus : Scoateţi anunţul imediat!. Vă puteţi imagina ce şoc poţi avea când te trezeşti dimineaţa şi afli că eşti pe eBay. Nu este vorba de vânzarea unei biciclete de ocazie. Trebuie să te gândeşti la suporteri şi să verifici dacă potenţialul cumpărător are capacitatea de gestiona clubul", a declarat preşedintele clubului Tranmere, Peter Johnson, care se gândeşte să renunţe la erviciile societăţii Dornoch Capital. "Punerea în vânzare pe eBay nu este metoda potrivită şi, cu siguranţă, nu i-am fi lăsat să facă asta dacă ne-ar fi întrebat, aşa că am fost destul de furioşi", a adăugat conducătorul clubului englez, citat de Agerpres.

Tranmere Rovers, antrenată de John Barnes, fostul jucător al lui FC Liverpool şi al reprezentativei Angliei, caută un cumpărător încă din sezonul trecut, însă Peter Johson a ţinut să precizeze că nu este atât de presat să vândă încât să-şi facă publicitate printr-un anunţ insolit postat pe eBay.

×
Subiecte în articol: sport