x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CM de handbal feminin - Cu ochii pe program

CM de handbal feminin - Cu ochii pe program

15 Dec 2005   •   00:00
CM de handbal feminin - Cu ochii pe program

Calificate deja in semifinalele Campionatului Mondial de la Sankt Petersburg in urma superbei victorii (37-26) impotriva Germaniei (foto), elevele lui Gheorghe Tadici vor sustine astazi, de la ora 20:00, ultimul meci din grupa principala II, contra reprezentativei daneze.

MIZA. Din fericire pentru tricolore, partida cu Danemarca este programata dupa incheierea intalnirii dintre Rusia si Ungaria, ceea ce le va permite elevelor lui Tadici sa-si stabileasca viitoarea adversara. Cum prima ocupanta dintr-o grupa va juca impotriva celei de-a doua clasate in cealalta serie, iar obiectivul nostru este, mai mult ca sigur, sa evitam Rusia, probabil ca reprezentativa Romaniei isi va ajusta prestatia in functie de acest scop.

REACTII. Presa germana a laudat ieri la unison prestatia Romaniei in fata nemtoaicelor. "Cu un portar de clasa mondiala, o aparare de beton si un atac de superclasa, Romania a predat Germaniei o lectie de handbal. Sportivele germane au trait o zi neagra la Mondiale, jucand cel mai slab meci din competitie", a scris ieri cotidianul Berliner Zeitung.

SANSA A II-A
In urma victoriei categorice de joi, contra Germaniei, casele de pariuri coteaza acum Romania cu sansa a doua la castigarea Campionatului Mondial din Rusia, prima favorita fiind considerata selectionata tarii-gazda. La casa londoneza de pariuri "Gamebookers", Rusia este cotata cu 1.90, in timp ce Romania are cota 3.51, fiind urmata de Ungaria, cu 4.50, si Danemarca, cu 5.00. Inainte de inceperea CM, aceeasi casa de pariuri cotase echipa Romaniei cu a cincea sansa la titlul mondial.

×
Subiecte în articol: sport