x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Comedia erorilor

Comedia erorilor

de Mihai Igirosanu    |    24 Apr 2008   •   00:00
Comedia erorilor

Deşi ameninţaţi de directorul executiv, Cristian Borcea, că vor avea “sărbători nefericite” dacă nu înving în următoarele trei meciuri, dinamoviştii au bifat al patrulea meci fără victorie pe teren propriu.

DINAMO – “U” CRAIOVA 4-4  - Circ pe teren, în tribune şi în loje


Deşi ameninţaţi de directorul executiv, Cristian Borcea, că vor avea “sărbători nefericite” dacă nu înving în următoarele trei meciuri, dinamoviştii au bifat al patrulea meci fără victorie pe teren propriu.

Meciul din Ştefan cel Mare a avut o desfăşurare halucinantă. În minutul 49, deşi se aflau în inferioritate numerică după eliminarea căpitanului Dorel Stoica (’33), oltenii conduceau cu 3-0 şi se părea că Dinamo este în genunchi. Erorile din defensivă hilare, în frunte cu Lobonţ, au tensionat atmosfera, fanii înjurînd pe toată lumea, iar acţionarul Vasile Turcu evacuînd un suporter cu ajutorul bodyguarzilor. Numai că trupa “interimarului” Ţălnar a renăscut aproape incredibil, egalînd senzaţional după nouă minute uluitoare, graţie “dublei” lui Dănciulescu şi reuşitei lui Florin Bratu. Ultimul a desăvîrşit revenirea, făcînd 4-3, însă o nouă gafă a lui Lobonţ i-a facilitat lui Florin Costea realizarea unei “duble” şi închiderea tabelei la un senzaţional 4-4.

 

REACŢII. “Nu mă mulţumeşte rezultatul, pentru că am avut 3-0, echipa a jucat foarte bine în prima repriză, dar nu ştiu ce s-a întîmplat cu noi în acele 20 de minute cînd am luat patru goluri. A fost o lipsă de concentrare inexplicabilă. Consider că am rămas pe nedrept în zece oameni, pentru că Stoica nu merita nici galben la acea fază”, a spus antrenorul oltenilor, italianul Nicolo Napoli. Eliminat, Dorel Stoica a contestat momentul eliminării: “La faza aceea nu a fost fault, nici galben, nu ştiu ce a văzut arbitrul. Rezultatul este injust şi meritam să cîştigăm. Cred că dacă rămînean în 11 băteam fără probleme”. Patronul oltenilor, Adrian Mititelu, era foarte nervos la finalul partidei: “Din păcate, îi dau dreptate lui Marian Iancu, care a spus ce a spus despre arbitraj. L-am sunat la pauză pe omul care conduce arbitrajul. Atenţie! Omul care conduce arbitrajul nici măcar nu se uită la meciuri. Gigi Becali să nu creadă că dacă îmi dă oamenii afară ne vom lăsa în faţa Stelei. A făcut cea mai mare greşeală, a aprins Craiova. Cade ce am spus cu CFR-ul, că vreau să-mi ceară scuze, nu mai joc cu echipa a doua”.

 

Premieră

Rapid a cîştigat aseară pe terenul proaspetei finaliste a Cupei României, Unirea Urziceni. Golul giuleştenilor a fost marcat de atacantul sîrb Ranko Despotovici, aflat la prima sa reuşită după transferul la echipa giuleşteană. Titularizat în ultimele două etape de către antrenorul Marian Rada, Despotovici pare să fi profitat de şansa acordată, el numărîndu-se printre jucătorii aflaţi pe “lista neagră” pentru sezonul următor. Din păcate, a părăsit terenul accidentat grav în minutul 72.

 

Pierdere

Atacantul lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca după ce a fost accidentat la mijlocul reprizei secunde după o intrare criminală a lui Dilevski. În urma radiografiei s-a constatat că osul nazal nu este rupt, aşa că recuperarea va fi mai rapidă şi nici nu va mai fi nevoie de operaţie. Deşi iniţial s-a crezut că accidentarea este foarte gravă, Dănciulescu va lipsi la meciul cu Rapid, de sîmbătă, dar se încearcă şi recuperarea lui pentru meciul cu Steaua.

×
Subiecte în articol: sport