x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Constanta va juca direct in grupe

Constanta va juca direct in grupe

02 Iul 2004   •   00:00

HCM Constanta va juca direct in grupele Ligii Campionilor dupa ce echipa israeliana Maccabi Rishon Le Zion nu s-a inscris in actualul sezon al competitiei.

cosmin smochina

Dupa ce anul trecut Aihan Omer, care pregatea pe Fibrex Nylon Savinesti, a renuntat la participarea in grupele Ligii Campionilor, din motive financiare, anul acesta, el isi va putea arata valoarea in Liga Campionilor cu HCM Constanta.

OBIECTIV. Castigand primul titlu din istoria clubului constantean, Aihan Omer are acum o sarcina dificila, calificarea echipei in optimile de finala ale Ligii Campionilor. "Am fost extrem de fericiti la aflarea vestii. Este un mare succes pentru noi, la primul titlu intern cucerit, sa accedem direct in grupe. Acest lucru ne onoreaza, dar ne si obliga. Trebuie sa iesim cu capul sus din grupe", a declarat directorul executiv al clubului, Ali Nurhan.

Tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor, in numar de opt, va avea loc pe 29 iulie, la Viena. Fiecare grupa va fi compusa din patru echipe, primele doua clasate urmand sa mearga mai departe in optimile de finala ale competitiei, iar locul trei din fiecare grupa va merge in optimile Cupei Cupelor. Faza grupelor se va disputa in perioada 9 octombrie-14 noiembrie, urmand ca optimile de finala sa inceapa pe 4 decembrie.

Au inceput pregatirile

Pentru echipa de la malul marii, vacanta s-a terminat, Aihan Omer reluand antrenamentele inca de miercuri. "Am inceput pregatirea mai devreme, deoarece noi trebuie sa muncim mai mult, pentru ca vom juca in Liga Campionilor. Momentan, tot lotul este apt. Ne gandim, in primul rand, ca nici un jucator sa nu plece, toti sa ramana. Daca nu va pleca nici un component al echipei va fi foarte bine pentru noi. Omogenitatea lotului este obiectivul nostru de baza. Momentan nu ne intereseaza nici un jucator, ci doar mentinerea celor pe care ii avem in lot", a declarat tehnicianul "marinarilor", Aihan Omer.
×
Subiecte în articol: sport