x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Contestatie respinsa

Contestatie respinsa

23 Sep 2004   •   00:00

Comisia Federala mixta FRF-LPF, a luat ieri in discutie memoriul clubului Universitatea Craiova, care a contestat folosirea de catre echipa FC National a sase "stranieri" in meciul din etapa trecuta a Diviziei A, scor 3-1 pentru "bancari".

IONUT PADURARU

Presedintele oltenilor, Pavel Badea, spera intr-o solutionare favorabila echipei sale, dar comisia prezidata de catre Doru Viorel Ursu a dat castig de cauza lui FC National.

IRONIE. La final, "Badita" si-a dat seama ca demersul Craiovei a fost nul din fasa, declarand mahnit: "Cum au facut astia, pot juca si opt straini, cand in regulament scrie ca au voie doar cinci. Comisia tocmai a legiferat acest lucru. Daca domnul Iordanescu spunea ca are o arie de selectie foarte mica pentru echipa nationala, acum ea este si mai mica". Oficialul "Stiintei" a umblat si la cutiuta cu ironii: "Prima masura pe care o vom lua la Universitatea Craiova va fi sa transferam inca trei jucatori straini..."

SIGURANTA. Presedintele lui FC National, Gino Iorgulescu, a fost mai mult decat sigur ca va castiga: "M-am interesat inainte de meci cu Olaroiu la FRF si LPF. Ne-au spus ca totul este OK". La plecare, a ironizat presa si a plecat fara sa scoata un cuvant. La randul sau, seful comisiei, Doru Viorel Ursu, a declarat: "Am judecat dupa stenograma Adunarii Generale a FRF, in care s-a luat decizia folosirii a cinci «stanieri» in teren". Decizia a fost luata in unanimitate de voturi, insa Universitatea va face contestatie.

APEL

"Prin aceasta decizie a Comisiei Federale n-am pierdut noi, Universitatea Craiova, ci intreg fotbalul romanesc. Pentru dreptate, nu vom lasa lucrurile asa, ci vom face apel la toate forurile posibile" - Pavel Badea, presedinte "U" Craiova

RAPIDISTUL CONSTANTIN STA DOAR O ETAPA

Comisia Federala a luat in discutie si eliminarile din ultima etapa a Diviziei A. A surprins decizia in cazul rapidistului Marius Constantin, caruia i s-a acordat o singura etapa de suspendare dupa cartonasul rosu primit la Timisoara, desi este recidivist, el mai fiind eliminat in etapa a II-a, la meciul cu Steaua. Cate doua etape au primit antrenorul lui "Poli" AEK Timisoara, Gigi Multescu, galateanul Ciprian Danciu, an alt recidivist, si ieseanul Dorel Bernard, care trebuie sa achite in plus si o amenda de 85 de euro, pentru lovire cu palma.

×
Subiecte în articol: sport