x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cornel Ţălnar: "O victorie cu Steaua e ca şi cum ai cîştiga două campionate"

Cornel Ţălnar: "O victorie cu Steaua e ca şi cum ai cîştiga două campionate"

05 Mai 2008   •   00:00

"Exact cum am spus: Dinamo bate pe Steaua. Am promis asta pentru că în ultimele patru jocuri Dinamo a jucat un fotbal de foarte bună calitate. Astăzi ne-am făcut doar datoria. N-am vrut să luăm titlul Stelei, n-am vrut să i-l dăm lui CFR. Campionatul încă se joacă. Dinamo a învins azi pentru că a fost mai bună. Le-am dat o palmă celor care au spus că va fi blat. Cînd cîştigi un joc cu Steaua, e ca şi cum ai cîştiga două campionate".



Cornel Ţălnar: "Exact cum am spus: Dinamo bate pe Steaua. Am promis asta pentru că în ultimele patru jocuri Dinamo a jucat un fotbal de foarte bună calitate. Astăzi ne-am făcut doar datoria. N-am vrut să luăm titlul Stelei, n-am vrut să i-l dăm lui CFR. Campionatul încă se joacă. Dinamo a învins azi pentru că a fost mai bună. Le-am dat o palmă celor care au spus că va fi blat. Cînd cîştigi un joc cu Steaua, e ca şi cum ai cîştiga două campionate".

"În această perioadă multe lucruri nu au fost clare la Dinamo şi acest lucru s-a repercutat asupra jocului echipei. Dacă clujenii vor să ne mulţumească public, mă bucur. Am demonstrat că avem cea mai bună echipă din Romînia la ora actuală. Mă bucur că le-am oferit dinamoviştilor două victorii mari cu Steaua şi Rapid. De mult îl aşteptam pe domnul Borcea să danseze şi mă bucur că eu, prietenul lui, am putut să-i ofer acest lucru".
  • Mediafax

×
Subiecte în articol: sport