x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa Confederatiilor - Brazilia s-a distrat cu Grecia

Cupa Confederatiilor - Brazilia s-a distrat cu Grecia

de Delia Gomoescu    |    18 Iun 2005   •   00:00

Nici o surpriza in primul meci-soc al turneului: campioana lumii, Brazilia, a demonstrat ca nimeni nu-i poate sta in cale, nici macar "regina" Europei, Grecia. Nationala "auriverde" a castigat cu 3-0 la capatul unui meci pe care l-a avut tot timpul in mana.

COMOARA. Adriano (’41), Robinho (’46) si Juninho (’81) au semnat golurile sud-americanilor, dar "motorul" echipei a fost Ronaldinho. Jucatorul Barcelonei nu a sutat foarte mult spre poarta, principala sa preocupare fiind punerea in valoare a atacantilor Adriano si Robinho. Evolutia acestuia din urma l-a multumit pe deplin pe selectionerul Carlos Alberto Parreira. "Este foarte important sa debutezi cu o victorie, mai ales in fata campioanei Europei. Robinho este o adevarata comoara pentru noi. Este un jucator talentat si cu personalitate. O veste buna pentru Mondial", a spus antrenorul Braziliei. De partea cealalta, Otto Rehhagel nu si-a putut ascunde deziluzia: "Sunt dezamagit. Speram ca vom reusi mai mult, dar Brazilia e de departe cea mai buna echipa". In celalalt meci al grupei B, Mexic a invins cu 2-1 Japonia, dupa ce niponii au condus cu 1-0. Selectionerul Japoniei, brazilianul Zico, a recunoscut ca nu se astepta ca echipa sa sa piarda: "Nu credeam ca vom fi invinsi, dar sunt calm si nu m-am suparat din cauza acestui rezultat.

PROGRAM. Astazi sunt programate doua partide in grupa A: Germania - Tunisia (ora 19:00) si Australia - Argentina (ora 21:45). In schimb, maine vor avea loc alte doua meciuri in grupa B: Grecia - Japonia (ora 19:00) si Mexic - Brazilia (ora 21:45). Primele trei intalniri vor fi transmise in direct de TVR 1, iar ultima inregistrata, duminica seara, de la ora 23:15.

×
Subiecte în articol: sport