x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa Confederatiilor - Nemtii, intre plus si minus

Cupa Confederatiilor - Nemtii, intre plus si minus

17 Iun 2005   •   00:00

Miercuri seara s-au disputat primele doua meciuri din grupa A. Argentina a invins Tunisia cu 2-1, iar Germania a castigat cu 4-3 in fata Australiei.

TESTE. Avand in vedere ca nemtii nu joaca partide de calificare la Mondiale, fiind gazde ale competitiei, Cupa Confederatiilor este ocazia ideala pentru selectionerul Jurgen Klinsmann de a-si verifica elevii. Iar in partida de la Frankfurt, jocul Mannschaftului a fost caracterizat de doua aspecte: daca in atac lucrurile merg struna, apararea lasa in continuare de dorit. "Mai sunt de adus multe imbunatatiri, dar trebuie sa ne gandim la cum arata echipa acum zece luni si cum arata acum", a spus Klinsmann. La randul sau, Ballack a recunoscut ca au existat multe greseli si ca adversarii au impus un ritm de joc foarte ridicat. Incepand cu minutul 57, la australieni a evoluat si jucatorul lui FC National Jon McKain.

SCHIMBARE. Altfel, din viitoare campanie de calificare la CM, Australia va fi afiliata Federatiei Asiatice de Fotbal si nu Oceaniei, asa cum este in prezent. Urmatoarele doua intalniri din grupa A vor avea loc maine, cand Tunisia va intalni Germania, iar Australia va juca impotriva Argentinei.

×
Subiecte în articol: sport