x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa Davis / Francezii au luat pulsul Sibiului

Cupa Davis / Francezii au luat pulsul Sibiului

de Dan Tomozei    |    05 Feb 2008   •   00:00
Cupa  Davis / Francezii au luat pulsul Sibiului

Absent la antrenamentul de luni seară, noua vedetă a tenisului din Hexagon, Jo-Wilfried Tsonga, a luat ieri un prim contact cu Sala Transilvania.

Tsonga, relaxat

Absent la antrenamentul de luni seară, noua vedetă a tenisului din Hexagon, Jo-Wilfried Tsonga, a luat ieri un prim contact cu Sala Transilvania.

După ce a depăşit peripeţiile drumului spre Sibiu, când şi-a pierdut bagajele, finalistul de la Australian Open, Jo-Wilfried Tsonga, şi-a făcut, ieri dimineaţă, apariţia în Sala Transilvania.


LINIŞTIT. Însoţit de colegul Richard Gasquet şi de căpitanul-nejucător Guy Forget Tsonga a afişat o atitudine relaxată chiar şi în momentul în care i-a strâns mâna lui Victor Hănescu, care tocmai încheiase antrenamentul de dimineaţă. Spre surprinderea francezilor, activităţile de curăţare a sălii au continuat şi în timpul antrenamentelor, aceştia amuzâdu-se la vederea muncitorilor care dădeau de zor cu mătura printre scaune. Oaspeţii se bucură de o mare atenţie din partea organizatorilor, care le-au asigurat o coloană oficială cu antemergător, pentru deplasarea de la hotel la sală. Meciul România – Franţa, din primul tur al Grupei Mondiale, va începe vineri, joi fiind programată tragerea la sorţi.

 

 

Vor să prindă finala

 

Tenismenii francezi au declarat ieri în prima conferinţă de presă de la Sibiu că sunt siguri de victorie în meciul cu România. Cel mai în formă jucător al oaspeţilor, Jo-Wilfried Tsonga, a spus că speră să ree­diteze meciurile bune de la Australian Open şi să ducă Franţa până în finala Cupei Davis. Conferinţa de presă a echipei României are loc astăzi. Pe de altă parte, organizatorii au anunţat că vor mai scoate la vânzare încă o sută de bilete pentru public, dar încă nu se ştie când va începe comercializarea acestora.

×
Subiecte în articol: sport