x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa Davis / Pavel era sa ramana acasa!

Cupa Davis / Pavel era sa ramana acasa!

de Mihai Igirosanu    |    12 Iul 2005   •   00:00
Cupa Davis / Pavel era sa ramana acasa!

Echipa de Cupa Davis a Romaniei se afla de duminica la Split, acolo unde vineri va incepe intalnirea din sferturile de finala ale Grupei Mondiale, contra Croatiei. Din pacate, romanii au intampinat probleme inca de la plecare.

UITUC. Andrei Pavel (foto) a fost la un pas sa rateze plecare spre Croatia alaturi de coechipierii sai. Pe Aeroportul Henri Coanda, constanteanul s-a trezit ca nu se afla in posesia pasaportului. Spre marele sau noroc, Pavel a fost salvat de angajatii Hotelului Howard Johnson, acolo unde echipa Romaniei a fost cantonata saptamana trecuta.

Dupa plecarea tenismenilor, acestia au descoperit documentul in camera ocupata de Pavel si de Trifu. Rapid, o masina a hotelului a plecat spre aeroport, iar Andrei Pavel a beneficiat in timp util de pasaport pentru controalele vamale.

"DUBLU". Discutiile legate de componenta echipei de dublu sunt foarte aprinse. Presedintele FR Tenis, Ilie Nastase, si-a exprimat voalat sustinerea pentru juniorii Mergea si Tecau, in vreme ce capitanul-nejucator, Florin Segarceanu, si antrenorul Adrian Marcu ar merge pe mana cuplului Pavel/Hanescu. Totusi, Hanes-cu nu este un jucator foarte rezistent fizic, astfel ca varianta unui "dublu" Pavel/Trifu pare plauzibila.

ATMOSFERA
Ritmul de vanzare a biletelor nu este unul foarte ridicat, locuitorii din Split parand in aceasta perioada mult mai concentrati asupra vacantei decat asupra meciului cu Romania. Totusi, surse din cadrul federatiei croate sustin ca la primul schimb de mingi, programat vineri, la ora 13:00, tribunele salii "Dvorana" vor fi pline, capacitatea stabilimentului fiind de 5.100 de locuri. Joi va avea loc tragerea la sorti, la cel mai luxos hotel din Split, eveniment la care va fi prezent si presedintele FR Tenis, Ilie Nastase. Fostul presedinte al COR, Ion Tiriac, ar putea rata intalnirea cu Croatia, el plecand la un Safari in Africa de Sud, alaturi de cativa demnitari si parteneri de afaceri germani.

×
Subiecte în articol: sport