x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa Liceelor - Premiere ridicola la "Eliade"

Cupa Liceelor - Premiere ridicola la "Eliade"

17 Iun 2005   •   00:00
Cupa Liceelor - Premiere ridicola la "Eliade"

Echipa Grupului Scolar "Mircea Eliade" din Bucuresti domina de cativa ani fotbalul la nivelul formatiile alcatuite din liceeni. Formatia antrenata de Mihai Toma si de Olivian Capra a castigat de curand faza nationala a Cupei Liceelor, desfasurata la Bacau.

INCREZATOR. "Eu eram de la inceput convins ca vom castiga competitia. Chiar si in ultima faza a competitiei ni s-a spus ca nu vom avea probleme. In finala am castigat abia dupa loviturile de departajare, dar misiunea noastra ar fi fost mai usoara daca am fi avut la dispozitie toti jucatorii", a declarat Mihai Toma, tehnicianul celor de la "Mircea Eliade".

Dezinteresul pentru sport al actualei guvernari s-a vazut si in cadrul turneului de la Bacau. Ministerul Educatiei si Cercetarii, organizatorul competitiei, a asigurat cazare in valoare de 15.000 de lei pe noapte pentru fiecare fotbalist. Astfel ca au existat echipe care au fost cazate in camine unde nu curgea apa calda.

DISPUTE. Pentru campionii de la "Mircea Eliade", problemele au continuat si dupa castigarea turneului. Bucurestenii nu au stiut cum sa imparta premiul de 1,5 milioane de lei oferit echipei castigatoare. "Puteam sa fim si olimpici la matematica ca tot nu am fi gasit o solutie care sa ne multumeasca pe toti", a comentat Daniel Chirila, desemnat cel mai bun jucator al turneului.

×
Subiecte în articol: sport