x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa Romaniei - Dinamovistii se gandesc la event

Cupa Romaniei - Dinamovistii se gandesc la event

12 Mai 2005   •   00:00

Castigarea Cupei Romaniei a schimbat starea de spirit din Stefan cel Mare. Conducatorii si jucatorii au uitat perioada nefasta si au declarat acum ca isi doresc un nou event. Ioan Andone s-a aratat insa realist, precizand ca trofeul a fost castigat cu noroc.

EXTAZ. "Cainii" au muncit din greu pentru Cupa, iar finalul i-a gasit jubiland in fata fanilor
OPTIMISM. "Nu am facut o partida foarte buna. Am inscris foarte repede, dupa care Farul ne-a dominat aproape 60 de minute cum de mult nu cred ca am mai fost dominati", a spus Andone dupa meci. In stilu-i clasic, directorul executiv al "cainilor", Cristian Borcea, a parut extaziat de realizarea echipei sale: "Poate Dinamo va lua si campionatul, iar Farul va juca in cupele europene. Vom declansa «jihadul» daca vom reusi eventul".

MOTIVATI. La randul sau, vicepresedintele Gigi Netoiu s-a aratat foarte optimist inaintea derbiului de duminica seara. "Sper sa batem pe Rapid si sa ne apropiem cu pasi mari de cel de-al doilea obiectiv al nostru", a declarat Netoiu.Marcatorul unicului gol al finalei cu Farul, Stefan Grigorie, a spus: "Suntem fericiti. A fost cel mai greu meci de pana acum. Dedic golul familiei mele, pentru ca este cel mai important reusit de mine". (Mihai Igirosanu)

COALITIE ANTI-STEAUA?
Vicepresedintele lui Dinamo, Gigi Netoiu, a anuntat ca jucatorii vor primi 3.000 de euro daca inving duminica seara pe Rapid, dar a lasat de inteles ca ar prefera ca giulestenii sa castige campionatul in locul Stelei. "Eu sunt prieten cu George Copos si bineinteles ca amandoi ne dorim sa invingem Steaua. De aceea, singurul rezultat care m-ar supara intr-adevar ar fi un egal. Vreau ca Dinamo sa invinga dar daca nu se va intampla, nu vreau sa se termine egal", a spus Netoiu.

×
Subiecte în articol: sport