x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa UEFA / St. Julia - Rapid 0-5

Cupa UEFA / St. Julia - Rapid 0-5

15 Iul 2005   •   00:00
Cupa UEFA / St. Julia  -  Rapid 0-5

Intr-o partida pe care o considera ca o repetitie pentru startul Diviziei A si a meciurilor urmatoare din Cupa UEFA, Rapid s-a impus cu 5-0 in fata campioanei Andorrei, St. Julia.

Antrenament reusit


Intr-o partida pe care o considera ca o repetitie pentru startul Diviziei A si a meciurilor urmatoare din Cupa UEFA, Rapid s-a impus cu 5-0 in fata campioanei Andorrei, St. Julia. Giulestenii au deschis rapid scorul, prin Daniel Niculae (foto) (’10), cel care pana la final avea sa realizeze hattrick-ul, prin golurile din minutele 34 si 65.

Pentru echipa lui Razvan Lucescu au mai marcat Felix (’59 - autogol) si Vasilache (’77). Primele doua goluri au fost realizate din pasele lui Stancu, iar autogolul lui Felix a venit dupa o centrare a lui Vasilache. Meciul s-a desfasurat pe stadionul national al Andorrei. In tribune s-au aflat circa 500 de spectatori, cativa turisti urmarind meciul din camping, din rulote. Rapid a evoluat in formula: Dolha - M. Constantin, Maftei, Fl. Moldovan (’68 Rada) - Badoi, Maldarasanu, Ilyes, I. Stancu (’77 G. Ene) - Vasilache, Buga (’46 Burdujan), D. Niculae. Antrenor Razvan Lucescu.

×
Subiecte în articol: sport