x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Curtea de Arbitraj pentru Fotbal: Rapid - Steaua ramine 0-3

Curtea de Arbitraj pentru Fotbal: Rapid - Steaua ramine 0-3

21 Apr 2008   •   00:00

Membrii Curţii de Arbitraj pentru Fotbal au respins memoriul clubului Rapid în cazul "Bricheta" ca "neîntemeiat".



Ultima instanta sportiva interna, Curtea de Arbitraj pentru Fotbal (CAF) a decis ieri, in "cazul Bricheta" ca memoriul Rapidului este neintemeiat. Prin urmare, rezultatul meciului intrerupt de arbitrul Alexandru Deaconu in minutul 73, cind a fost lovit in cap de o bricheta aruncata din tribuna, la scorul de 1-0, ramine de 0-3, la masa verde, asa cum stabilit Comisia de Disciplina, decize mentinuta si de Comisia de Apel.
Dupa o noua audiere a partilor, avocatul Rapidului, Gheorghe Florea, a declarat: "Cred că va fi o cauză destul de dificilă şi de delicată pentru că la această ultimă instanţă din sistemul fotbalistic trebuie verificată aplicarea corectă a regulamentelor, dar şi a Legii 4 / 2008 privind combaterea violenţei pe stadioane. Dosarul depus de Rapid are peste 33 de pagini şi asta presupune un studiu foarte atent pentru fiecare problemă ridicată". Rapid a mai fost reprezentat de directorul general-adjunct Grigore Sichitiu, in timp ce de la Steaua a fost prezent presedintele Valeriu Argaseala.
Conform rapidisti. ro,  Rapid a epiuzat toate căile de apel, iar la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne nu se poate adresa, pentru că acolo se judecă doar cazurile internaţionale! Prin urmare, rezultatul oficial al meciului Rapid - Steaua, disputat in data 20 marie, contind pentru etapa a 24, este de 0-3!
Marti si miercuri se disputa meciurile etapei 31.

×
Subiecte în articol: sport