x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dan Petrescu: Am dormit cu trofeul lângă pat

Dan Petrescu: Am dormit cu trofeul lângă pat

11 Iun 2009   •   00:00
Dan Petrescu: Am dormit cu trofeul lângă pat

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, joi, că, după ce formaţia Unirea Urziceni a câştigat campionatul României, a luat trofeul acasă şi a dormit cu el lângă pat.



"Trofeul este la mine acasă şi am dormit cu el lângă pat. Abia aştept să merg acasă, să fac poze cu el şi apoi îl voi duce la Urziceni, acolo unde toată lumea va putea să-l vadă. Fiecare jucător ar merita să-l ia acasă şi să stea cu el pentru că am muncit cu toţii foarte mult", a spus Petrescu.

Căpitanul Unirii Urziceni, George Galamaz, a declarat că a dormit foarte puţin după meciul de miercuri. "Am apucat să dorm o oră şi jumătate, însă nu cred că este timp de dormit acum, pentru că trebuie să sărbătorim şi să ne bucurăm de acest titlu. Eu nu prea sunt obişnuit cu cluburile, nu prea îmi place să ies seara, însă în vacanţa asta merită să facem tot ce nu am făcut până acum", a afirmat Galamaz.

Dan Petrescu şi George Galamaz au fost desemnaţi, joi, în cadrul galei premiilor Radio România Actualităţi, cel mai bun antrenor, respectiv jucătorul revelaţie al anului. Titlul de cel mai bun jucător al anului le-a revenit, la egalitate, lui Ionel Dănciulescu (Dinamo) şi Florin Costea (Universitatea Craiova). Arbitrul anului a fost desemnat Alexandru Deaconu, urmat de Cristian Balaj şi Alexandru Tudor, ambii aflaţi pe locul doi, la egalitate.

Formaţia Unirea Urziceni a câştigat, miercuri, titlul de campioană a României, pentru prima oară în istorie, după ce a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul cu Steaua Bucureşti, contând pentru ultima etapă a Ligii I.

Mediafax

×
Subiecte în articol: sport