x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport David Beckham, patron la Los Angeles Galaxy

David Beckham, patron la Los Angeles Galaxy

02 Dec 2006   •   00:00
David Beckham, patron la Los Angeles Galaxy

Mijlocasul englez al echipei Real Madrid, David Beckham, ar putea deveni actionar al formatiei americane de fotbal Los Angeles Galaxy, alaturi de proprietarul clubului Manchester United, Malcolm Glazer.

Mijlocasul englez al echipei Real Madrid, David Beckham (foto), ar putea deveni actionar al formatiei americane de fotbal Los Angeles Galaxy, alaturi de proprietarul clubului Manchester United, Malcolm Glazer. Potrivit editiei electronice a cotidianul californian La Opinion, care citeaza revista engleza Red Issue, Beckham si Glazer ar putea inainta o oferta comuna pentru achizitionarea clubului Los Angeles Galaxy.

Dumitru Dragomir sufera de mania persecutiei
Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a oferit ieri o declaratie subiectiva. "Avem sanse la o finala in Cupa UEFA, dar nu vom fi lasati. Rezolva PSG si Panathinaikos si se califica in dauna noastra. Rapid a jucat bine la Atena. Daca le dadea un gol, atunci urmau inca trei-patru."



INFO

LIGA I. Gloria Bistrita a invins vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), formatia Ceahlaul Piatra-Neamt, in primul meci al etapei a XVIII-a a Ligii I. Pentru Gloria au marcat Al. Pacurar(’64) si G. Muresan (’73), iar pentru Ceahlaul, M. Ilie ( ’77).

HANDBAL MASCULIN. Duminica, de la la ora 11:00, la Sala Sporturilor din Constanta, HCM Constanta si Dinamo se intalnesc in prima mansa a optimilor de finala ale Cupei Cupelor. Antrenorul constantenilor, Lucian Rasnita, a declarat ca meciul nu are o incarcatura speciala, apreciind ca toata presiunea a fost creata artificial. Oficialii dinamovisti au cerut 170 de bilete pentru aceasta partida, mentionand ca echipa care va fi mai bine pregatita fizic si psihic se va impune.

ATLETISM. Jamaicanul Asafa Powell, detinatorul recordului mondial in proba de 100 de metri, a cerut ca atletii care se dopeaza sa fie pedepsiti cu inchisoarea. In cadrul unei ceremonii de premiere din Jamaica, Powell, desemnat atletul anului, a explicat ca trisorii nu trebuie sa scape fara acest gen de pedeapsa.

REUSITA. Eugen Trica continua sa arate forma excelenta din ultima vreme, incheind cu o alta reusita sezonul din Bulgaria. Trica a inscris din nou pentru echipa sa, TSKA Sofia, de aceasta data in meciul cu Montana, castigat cu scorul de 2-1, in optimile Cupei Bulgariei. Trica a fost integralist si a inscris, pentru 2-0, in minutul 80. Atacantul Alexandru Piturca a fost introdus pe teren in minutul 90+1, in timp ce mijlocasul Florentin Petre nu a fost inclus in lot, din cauza unei accidentari.

NUNTA. Eva Longoria, starul din serialul de televiziune "Neveste disperate", si Tony Parker, jucator francez din echipa de baschet San Antonio Spurs, se vor casatori in Franta, in vara anului 2007.

×
Subiecte în articol: sport