x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport David Beckham, un "Tarzan" contemporan

David Beckham, un "Tarzan" contemporan

12 Iun 2009   •   00:00
David Beckham, un "Tarzan" contemporan

David Beckham reprezintă imaginea Armani într-o nouă campanie a celebrei case de modă, starul englez declarându-se "mândru şi uşor jenat" de giganticul panou outdoor care îl arată doar în lenjerie intimă şi care a adunat o mulţime de fani la Londra.



Beckham, în vârstă de 34 de ani şi soţia sa, Victoria, au mai fost imaginea casei de modă Armani şi în cadrul altor campanii, informează Reuters, citată de Mediafax.

Fotografiile din cel mai recent demers de promovare Armani îl arată pe sex-simbolul britanic purtând doar lenjerie intimă şi având în jurul lui o funie împletită care îi acoperă parţial tatuajele de pe braţe.

Sute de fani au venit, joi, la festivitatea de lansare a campaniei, la care a fost prezent şi Beckham. Admiratorii starului au apreciat fotografiile din ultima campanie, mulţi dintre ei declarându-se totuşi mai impresionaţi de prestaţiile sale pe terenul de fotbal din ultimele meciuri.

Beckham s-a declarat "mândru dar totodată uşor jenat" de giganticul panou outdoor cu imaginea sa, care domină o zonă populată a Londrei.

"David are un simţ al stilului imens şi este un model inspiraţional – ceea ce îl face partenerul perfect pentru lenjeria intimă Emporio Armani. Sunt extrem de încântat că David Beckham este imaginea noii campanii, lansată în exclusivitate în ţara sa natală, într-o destinaţie exclusivistă, Selfridges", a declarat designerul Giorgio Armani. (V.A.)

×
Subiecte în articol: sport