x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport David Beckham vrea să îşi cumpere o vilă în Londra. Vine la Chelsea!?

David Beckham vrea să îşi cumpere o vilă în Londra. Vine la Chelsea!?

05 Aug 2009   •   00:00

David şi Victoria Beckham par decişi să cumpere o casă de 10 milioane de lire sterline situată în cartierul exclusivist Chelsea, relatează site-ul Contactmusic, citat de Agerpres.



Posibila cumpărare a acestei case cu trei etaje alimentează şi mai mult zvonurile că David va pleca în curând de la echipa de fotbal Los Angeles Galaxy. "Victoria nu a făcut un secret din faptul că îi place acea casă. O are în atenţie de ceva vreme. Va fi cuibul perfect londonez pentru familia Beckham", a declarat o sursă pentru The Sun.

Victoria a descoperit această casă în 2002 şi i-a recomandat-o mogulului Damon Dash. Recent, ea a descoperit că proprietatea, aflată în imediata vecinătate a zonei comerciale Kings Road, care cuprinde cinci dormitoare, un cinematograf, o terasă pe acoperiş, o bucătărie concepută de un designer şi o piscină la subsol, este din nou disponibilă şi şi-a manifestat interesul în vederea cumpărării.

David, 34 de ani, mai are încă trei ani de contract cu Los Angeles Galaxy, însă a recunoscut recent că şi-ar dori să revină în Europa permanent, după recentul său împrumut la clubul italian AC Milan.

×
Subiecte în articol: sport