x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Demis, dar plin de bani

Demis, dar plin de bani

07 Sep 2004   •   00:00

In cazul in care va fi dat afara, antrenorul suedez va solicita Federatiei Engleze de Fotbal o compensatie de 14 milioane de lire sterline.

DELIA GOMOESCU

Scaunul lui Sven Goran Eriksson se clatina din nou serios dupa ce Anglia nu a izbutit decat un egal, 2-2 in Austria, in primul meci din preliminariile CM 2006. Astfel, viitorul sau pe banca tehnica a reprezentativei Albionului pare sa depinda de confruntarea de maine cu Polonia. Daca englezii pierd, Sven va fi aproape sigur demis.

BANI. Numai ca, potrivit tabloidului The Sun, suedezul nu are de gand sa plece cu mana goala. El intentioneaza sa solicite Federatiei Engleze de Fotbal plata unei compensatii de 14 milioane de lire sterline, aproape 21 milioane de euro. Se pare insa ca oficialii FA studiaza deja caile legale prin care sa evite umplerea buzunarelor antrenorului. Fie cele doua parti ajung la o intelegere si Eriksson accepta sa primeasca doar 6 milioane de lire sterline, fie se ajunge in instanta.

REFUZ. Ceea ce pare sigur este ca tehnicianului suedez nici nu-i trece prin cap sa renunte acum la postul sau: "Nu plec decat daca Anglia rateaza calificarea la Mondiale. Dar daca mergem in Germania ma suportati pana in 2008". In plus, Eriksson nu se gandeste nici sa faca modificari prea mari inainte de meciul cu Polonia. Cu atat mai putin sa-i ia tricoul de titular lui David "Calamity" James, portarul vinovat in mare masura de dezastrul din Austria. "Cel mai rau lucru acum este panica. Sa schimb vreo cinci jucatori, sa-i inlocuiesc pe Owen sau Beckham. Dar eu nu intru in panica, asa ca in linii mari echipa va fi aceeasi", a spus Eriksson.

DAVID BECKHAM E INCERT

Este posibil ca in meciul cu Polonia, Sven Goran Eriksson sa nu poata conta pe David Beckham. Avand in vedere ultimele evolutii ale capitanului nationalei Angliei, nu este sigur daca aceasta ar fi o mare pierdere. Beckham a fost lovit in zona coas-telor in partida cu Austria si nu a reusit sa termine antrenamentul de ieri-dimineata. El va face un control medical in functie de rezultatele caruia se va decide daca este apt de joc sau nu.

DEZINTERESUL VICTORIEI

Pe Victoria Beckham nu a interesat-o prea mult meciul cu Austria. Aflata la Londra, sotia capitanului Angliei a preferat sa iasa in oras cu familia sa decat sa priveasca la televizor evolutia lui David. Potrivit Daily Mirror, Victoria a luat masa in oras cu fratele sau Christian Adams si cu parintii, Tony si Jackie. "Nu-i adevarat ca nu il sustin pe David. Dar a fost singura posibilitate de a-mi vedea familia inainte de a ma intoarce la Madrid", s-a scuzat Victoria.

×
Subiecte în articol: sport