x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo / Apel la orgoliu

Dinamo / Apel la orgoliu

de Sebastian Neamtu    |    24 Mar 2006   •   00:00
Dinamo / Apel la orgoliu

Antrenorul Ion Marin este optimist inaintea meciului pe care echipa sa il va sustine maine la Constanta, impotriva Farului.

Tehnicianul, care va implini chiar in ziua meciului 51 de ani, spera ca elevii sai sa-i daruiasca cele trei puncte puse in joc. "Astept de la echipa sa imi faca un frumos cadou de ziua mea. Daca la Targu-Jiu am dat dovada de o alta atitudine, la Constanta sper ca jucatorii nostri sa asigure o posesie a balonului printr-o circulatie care sa dezechilibreze adversarul si, in felul acesta, sa avem mai multe ocazii de a marca", a spus Ion Marin, sugerand apoi ca va renunta la spectacol in favoarea rezultatului: "Dinamo a avut un stil combinativ, ofensiv si facea spectacol. Noi vrem un joc care sa ne aduca un castig. Cu scuzele de rigoare, o sa vizam rezultatele".

CONFLICT. Sapaliga a comentat si acuzele aduse de conducerea Stelei la adresa lui Dinamo dupa meciul cu FC National: "Eu cred ca este deja mult prea mult. E normal ca adversarii nostri sa se teama de noi, dar nu pana la a inventa fel si fel de jigniri, de acuze, care nu sunt fondate".

ANALIZA
Tehicianului dinamovist nu ii este strain adversarul de maine, el pregatind gruparea de la malul marii in perioada 1996-1997 si 2003-2004. "Cunosc Farul foarte bine, am antrenat acolo in doua randuri. Am contribuit decisiv la aducerea unor jucatori cum ar fi Gurita, Farmache, Florea, Pascovici, ca sa nu mai spun Todoran, care mi-a fost elev si la Petrolul. Farul este o echipa omogena, meritul fiind in special al patronului Bosanceanu, care a rezistat tentatiei de a vinde jucatori".

DIFICIL
Antrenorul Farului, Momcilo Vukotici, a declarat ieri ca nu a avut timp sa pregateasca intalnirea cu Dinamo din cauza meciului din semifinalele Cupei Romaniei cu FC National. "Dinamo este liderul campionatului si de aceea ne asteapta un meci deosebit de greu", a spus tehnicianul sarb, care nu poate conta maine pe Cosmin Pascovici, accidentat, si pe Ion Barbu, suspendat. O decizie in privinta fundasului peruan Gianmarko Lolcharich, aflat in probe la Farul, va fi luata zilele acestea.

×
Subiecte în articol: sport