x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Bilant negativ in Franta

Dinamo - Bilant negativ in Franta

de Ionut Paduraru    |    25 Iul 2005   •   00:00
Dinamo - Bilant negativ in Franta

Dinamo a terminat la egalitate, scor 1-1, ultimul meci amical disputat in cadrul turneului de pregatire din Franta, cu Troyes, echipa nou promovata in Ligue 1.
Golul "cainilor" a fost reusit de Claudiu Niculescu (foto), in minutul 82, in timp ce pentru formatia franceza a inscris de Nivet (‘34), dupa un penalty provocat de Tamas. Antrenorul Ioan Andone a inceput meciul cu urmatoarea echipa: Guso - Daouda, Tamas, Moti, Pulhac - Fl. Petre, Margaritescu, Plesan, Vl. Munteanu - Bratu, Cl. Niculescu. Pe parcursul meciului au mai intrat: Grigorie, Zicu, Chihaia, Balan, Gaev, Pacurar, Goian si A. Cristea.

MECIURI. Dinamovistii au revenit ieri in tara, dupa doua saptamani de cantonament la Lisses. In Franta, "cainii" au sustinut cinci meciuri amicale, inregistrand o victorie, un meci egal si trei infrangeri, golaveraj 3-7. Primul meci a insemnat si singura victorie, 2-0 cu FC Nantes, urmata apoi de trei infrangeri, 0-3 cu Lille, 0-1 cu Ajaccio si 0-2 cu Rennes. O alta partida, cea cu Chateauroux, a fost anulata.

×
Subiecte în articol: sport