x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DINAMO / "Cainii" s-au mutat de ieri la Paris

DINAMO / "Cainii" s-au mutat de ieri la Paris

de Sorin Anghel    |    12 Iul 2005   •   00:00
DINAMO / "Cainii" s-au mutat de ieri la Paris

Pentru Ioan Andone, turneul din Franta va reprezenta un prilej de a afla "dimensiunea reala a valorii formatiei pe care pot sa o folosesc".

Dupa doua saptamani petrecute in Romania, timp in care s-au deplasat si la Tiraspol, pentru a juca impotriva lui Serif, scor 0-2, dar si sa se distreze cu Unirea Urziceni, scor 10-1, "cainii" au plecat ieri intr-un turneu de pregatire in Franta.

NEMULTUMIT. Gazda dinamovistilor va fi localitatea Lisse, o suburbie a Parisului, unde Andone isi va tine elevii cazati pana la 24 iulie la Hotel Leonardo da Vinci. Tehnicianul ar fi preferat totusi un cantonament in Elvetia. "Este o tara cu distante scurte, iar in Franta vom avea distante obositoare. Noi am amanat turneul din Elvetia din cauza programului pe care il avem in cupele europene", a explicat Andone.

BAZAT. Antrenorul a recunoscut ca lotul pentru sezonul viitor este definitivat in proportie de 99%. "S-ar putea sa mai vina un singur jucator, dar nu pot sa va spun care va fi acesta". Chiar daca Poli Timisoara si CFR Cluj pun in pericol suprematia Capitalei, Andone spune ca nu este speriat. Ba mai mult, "Falcosul" este mandru de performanta clujenilor, care au eliminat pe Athletic Bilbao din Cupa UEFA Intertoto. "Surpriza nu este, pentru ca au transferat jucatori si vad ca vor sa mai transfere. Este un lucru foarte bun, este spre binele fotbalului romanesc. Experienta de atatia ani a lui Dorinel Munteanu din Germania isi va spune cuvantul. Dorinel este un tip care tace si face. E mai usor sa fii si antrenor si jucator."

NERABDARE
"De mult imi doresc sa joc cu echipe despre care lumea sa nu mai speculeze ca le-am batut usor sau ca Dinamo a castigat cu ajutorul arbitrilor sau cu al altcuiva. Ma bucur ca Timisoara si CFR Cluj s-au intarit"
Ioan Andone

ADVERSARI
In turneul francez, Dinamo va disputa patru jocuri amicale: cu FC Nantes (13 iulie), cu Lille (15 iulie), cu Rennes (19 iulie), si cu Chateauroux (22 iulie). "Acum trebuie sa omogenizam echipa si sa vedem dimensiunea reala a valorii formatiei pe care pot sa o folosesc", a declarat Andone. George Galamaz nu va participa la turneul din Hexagon din cauza unei intinderi suferite in amicalul cu Unirea Urziceni.
×
Subiecte în articol: sport