x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DINAMO / Catalin Munteanu, in Stefan cel Mare

DINAMO / Catalin Munteanu, in Stefan cel Mare

de Vicentiu Neagoe    |    21 Dec 2005   •   00:00
DINAMO / Catalin Munteanu, in Stefan cel Mare

Gruparea din Soseaua Stefan cel Mare si-a prezentat ieri prima achizitie din intersezon, pe fostul stelist Catalin Munteanu. Mijlocasul a fost adus la Dinamo pentru a-l inlocui pe Zicu, fotbalist care se va intoarce din vara la Inter Milano. Liber de contract, Munteanu a semnat pe trei ani si jumatate, urmand a fi platit, se pare, cu 80.000 de euro pe sezon.

SPERANTE. La conferinta de presa in care a fost anuntat oficial, fotbalistul a fost insotit de fratii Ioan si Victor Becali, presedintele lui Dinamo, respectiv impresarul sau. "Ne punem toate sperantele in acest transfer, in primul rand pentru ca mi-e foarte drag omul Catalin Munteanu. Sper ca el sa fie un pilon de baza al echipei. Chiar daca nu e refacut cu totul, speram ca in curand sa revina la normal", a spus Ioan Becali, cel care, alaturi de Cristi Borcea, a insistat cel mai mult pentru aducerea jucatorului care a evoluat ultima oara in liga a doua spaniola, la Real Murcia.

INCEPUTURI. Apoi, jucatorul a explicat motivele care l-au facut sa revina in tara la rivala de o viata a echipei unde s-a consacrat. "Eu am venit ca liber de contract. Am ales Dinamo pentru ca imi convine stilul de joc al acestei echipe. Eu am inceput fotbalul la Dinamo, dar n-am reusit sa ma impun aici cand eram mic si abia apoi m-am dus la Steaua. Oricum, sunt jucator profesionist, ne facem treaba unde suntem angajati, sper ca lumea sa ma inteleaga", a afirmat cel care a castigat doua titluri cu Steaua. Munteanu a spus apoi si care este starea sa de sanatate, dupa ce a fost operat la ligamentele incrucisate ale genunchiului stang: "De sase luni nu am mai jucat fotbal si sper sa revin cat mai repede. Doctorul care m-a operat mi-a dat avizul sa joc in meciuri oficiale". (Vicentiu Neagoe)

ANTRENOR
Antrenorul Ioan Andone a afirmat ieri ca o decizie in privinta viitorului sau pe banca tehnica a lui Dinamo se va lua in aceasta saptamana. "Astept Consiliul de Administratie de vineri ca sa facem o analiza. Sunt dispus sa plec daca nu am sustinerea actionarilor. Refuz dialogul daca sunt contactat de alte echipe, deoarece sunt sanse ca eu sa stau si din vara. Am avut in contract trei obiective: castigarea campionatului, participarea in grupele UEFA si castigarea Cupei. Inainte de sfarsitul sezonului trecut am avut oferta de la un conducator de la Dinamo de a fi manager al clubului, dar daca nu am facut la nici o formatie asa ceva, poate mi-a fost teama", a declarat tehnicianul pentru TV Sport.

×
Subiecte în articol: sport dinamo