x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo este din nou în pericol de depunctare

Dinamo este din nou în pericol de depunctare

de Adi Munteanu    |    22 Oct 2020   •   10:32
Dinamo este din nou în pericol de depunctare

Problemele continuă la echipa Dinamo. Dincolo de rezultatele slabe din ultima vreme și clasarea pe locul 14 în Liga 1, azi expiră și termenul-limită pentru achitarea unor datorii către foști jucători și antrenori. Aceștia au făcut memorii la comisiile responsabile de rezolvare a litigiilor de la FRF și LPF și, cu toate că noii acționari spanioli s-au lăudat că au închis încă de săptămâna trecută toate aceste datorii, acestea au rămas deschise și dacă nici azi nu vor fi rezolvate, Dinamo va fi depunctată, pentru început, cu 3 puncte. O altă situație presantă este procesul în ceea ce privește baza de pregătire de la Săftica, în care, tot din cauza datoriilor, ar putea fi pierdut. Suma care ar trebui să fie achitată urgent ar fi de aproximativ 3 milioane de euro, restanțe la taxe și impozite la stat și către una din firmele de mentenanță ale fostului patron, Ionuț Negoiță. Suporterii sunt îngrijorați că mult-promișii bani din Spania întârzie să sosească, singurele intrări în conturi fiind prima rată de circa 250.000 de euro din drepturile TV, sumă insuficientă pentru ieșirea din criză.

Tot mai mulți suporteri au început să-l conteste pe antrenorul Cosmin Contra și să se îndoiască de capacitatea financiară a investitorilor spanioli


Săptămâna asta este decisivă pentru toată lumea, în sensul că, dacă, Doamne fereşte, nu se bagă bani, or să fie mari probleme.
Cornel Țălnar, șeful Centrului de Copii și Juniori Dinamo

×