x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DINAMO - Giani Kirita vrea sa fie "caine"

DINAMO - Giani Kirita vrea sa fie "caine"

05 Mai 2005   •   00:00

Aventura turca a fostului dinamovist Giani Kirita s-a incheiat. Fostul sau club, Samsunspor, a decis sa-i rezilieze contractul, care se incheia la 1 iulie.

COME-BACK. Giani Kirita din nou in alb-rosu
OFICIAL. "Kirita nu a dat randamentul dorit de noi in acest sezon. In special comportamentul sau din returul acestei editii de campionat a determinat staff-ul tehnic sa nu il mai includa in planurile pentru sezonul viitor. Kirita nu mai are nici o legatura cu clubul nostru", a declarat managerul general al clubului din Samsun, Suleyman Hurma.

MOTIV. Giani Kirita s-a antrenat in ultima perioada cu echipa de tineret, el fiind exclus din lotul principal deoarece a parasit cantonamentul fara acceptul staff-ului tehnic in seara in care s-a disputat meciul cu Denizlispor, din etapa a 28-a din Turcia. Fundasul se afla deja in cautarea unei noi echipe, el cerandu-i pentru moment permisiunea lui Ioan Andone de a se antrena alaturi de "caini".

ABSENTI. Pentru partida de sambata, de la Bistrita, tehnicianul lui Dinamo nu va putea conta pe serviciile lui Claudiu Niculescu, suspendat pentru cumul de cartonase galbene. Acesta se inscrie pe o lista de indisponibili formata din Florentin Petre, Ionut Badea si Adrian Iordache, toti trei accidentati.

×
Subiecte în articol: sport