x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DINAMO - Gica Hagi i-a refuzat!

DINAMO - Gica Hagi i-a refuzat!

02 Iun 2005   •   00:00

Dupa demisia de la Galatasaray, Gheorghe Hagi nu duce lipsa de oferte pentru a-si continua cariera de antrenor. Chiar daca este recunoscut drept un suporter al Stelei, "Regele" a fost cautat si de oficialii rivalilor de la Dinamo.



  • de SORIN ANGHEL

  • MUTARE. Din pacate pentru "caini", care ar fi dat in primul rand o lovitura de imagine, raspunsul lui Hagi a fost unul negativ. Chiar daca dupa castigarea Cupei Turciei a spus ca ar fi tentat de o revenire in Divizia A, liderul "Generatiei de Aur" si-a schimbat intre timp planurile. "Regele" isi doreste sa antreneze in continuare in strainatate, fiind favorit la preluarea postului de antrenor la campioana Greciei, Olympiakos Pireu. Antrenorul acestei grupari, sarbul Dusan Bajevici, a demisionat miercuri din cauza conflictelor avute cu brazilianul Rivaldo.

    EZITARE. Gheorghe Hagi mai este dorit si de Steaua. Fostul tehnician al lui Galatasaray nu este insa foarte hotarat daca postul de antrenor in Ghencea este tocmai bun pentru el. Patronul, Gigi Becali, nu l-a mai sunat de mai bine de 10 zile, "Latifundiarul din Pipera" fiind cam speriat de pretentiile financiare pe care Hagi le-ar putea emite. In plus de asta, "Regele" si-ar compromite relatia pe care o are cu impresarul Ioan Becali, care vizeaza postul de presedinte la Dinamo. Acesta se afla in conflict deschis cu varul sau, Gigi. Cei doi nu isi vorbesc de cativa ani, sansele unei impacari fiind destule de reduse.

    ×
    Subiecte în articol: sport