x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Giovanni: actionar, director sau impresar?

Dinamo - Giovanni: actionar, director sau impresar?

de Mihai Igirosanu    |    15 Iun 2005   •   00:00
Dinamo - Giovanni: actionar, director sau impresar?

Luni seara, in prezenta lui Ioan Becali, persoanele importante din conducerea lui Dinamo s-au intalnit pentru a stabili strategia executiva si organigrama pentru sezonul viitor. Noul Dinamo, pe actiuni, care inseamna coagularea celor doua societati existente, FC Dinamo si Dinamo 1948, se va naste oficial la data de 26 iunie.

VARIANTE. Data ca sigura, sosirea lui Ioan Becali la Dinamo are mari sanse de a se realiza, insa postura in care va fi instalat actualul procurator este, deocamdata, incerta. In urma discutiilor de luni seara, Becali ar urma sa devina ori director executiv, ori actionar, dar va trebui mai intai sa renunte la licenta de impresar. Actualul administrator-delegat al "cainilor", Cornel Dinu, a primit propunerea de a lucra alaturi de Ioan Becali in cazul in care acesta va deveni director executiv. Totul se va decide la data de 26 iunie, cand se vor decide persoanele si functiile din organigrama pusa la cale in sedinta de luni.

CONTRIBUTIE. Fiecare dintre oamenii care vor face parte din noua societate pe actiuni Dinamo va trebui sa contribuie cu o suma in jurul a un milion de euro. In urma concretizarii planului dinamovist, bugetul gruparii din Stefan cel Mare ar urma sa fie cel mai mare din Divizia A, mai ales ca, pe langa Cristian Borcea, Gigi Netoiu, Vladimir Cohn sau Nicolae Badea, ar urma sa mai apara cativa potenti oameni de afaceri.

MODIFICARI
Desi calculele privind lotul cu care se va aborda sezonul urmator vor incepe peste 11 zile, cateva dintre mutari sunt deja in discutie. O mare problema o reprezinta vanzarile de jucatori, pentru ca, in afara de Claudiu Niculescu si de Grigorie, ceilalti jucatori au sanse foarte mici de a pleca in strainatate. La capitolul pierderi, poate fi trecuta deja cea a lui Gabriel Tamas, care a fost cerut deja inapoi de Spartak Moscova, echipa care il imprumutase la Dinamo. La capitolul veniri, pe langa contingentul de la Craiova, vor aparea Octavian Chihaia, dorit de antrenorul Andone, si Ionut Savu, atacantul "bancar" al lui Gigi Netoiu.

×
Subiecte în articol: sport dinamo