x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo: Greu în faţa greilor

Dinamo: Greu în faţa greilor

25 Iul 2009   •   00:00

"Câinii" au pierdut ultimul amical al verii în faţa lui FC Porto, scor 0-1, iar din acest moment intră în linie dreaptă pentru startul noului sezon.



În faţa campioanei Portugaliei, dinamoviştii urmau să-şi contureze o echipă de bază în vederea noii ediţii din Liga 1, însă antrenorul Dario Bonetti nu a avut la dispoziţie jucătorii pe care şi-i dorea. Porto s-a impus la final cu 1-0, prin golul marcat de Varela ('16), după o dublă gafă Grigore-Moţi, într-un test în care "câinii" nu au fost inferiori portughezilor, dar nici nu au arătat ca o echipă care ar face faţă în fotbalul mare.

Doar câteva situaţii de gol, prin Marius Niculae, Rusu sau Dănciulescu, în rest preocupare de a ţine aproape unui adversar cu nume, dar aflat abia la primul meci de pregătire. La Porto nu a evoluat ex-rapidisul Săpunaru, care nu a fost reţinut în lot. Delegaţia dinamovistă a revenit în ţară ieri după-amiază, jucătorii primind două zile libere. De luni, "câinii" vor intra în linie dreaptă pentru etapa de debut al noului sezon din Liga 1, duminica viitoare, în deplasare, cu Universitatea Craiova.

×
Subiecte în articol: sport dinamo porto