x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Leverkusen / Vesnicia atacantilor

Dinamo - Leverkusen / Vesnicia atacantilor

de Vicentiu Neagoe    |    30 Noi 2006   •   00:00
Dinamo  -  Leverkusen / Vesnicia atacantilor
"CAini" pAnA la moarte
Atacantii Claudiu Niculescu, Danciulescu si Ganea vor fi ofertati pentru a-si incheia cariera la Dinamo.

Conducerea lui Dinamo pare foarte multumita de evolutiile celor trei atacanti, care au marcat aproape toate golurile echipei. Astfel, directorul executiv, Cristi Borcea, e foarte sigur de un parcurs foarte bun al echipei sale in Cupa UEFA, declarand ca le va prelungi contractele lui Niculescu, Danciulescu si Ganea. "Le voi face o oferta celor trei pentru a-si incheia cariera la Dinamo. Chiar daca are o clauza de reziliere de 600.000 de dolari, Claudiu Niculescu nu va pleca nicaieri, ci va ramane in «Groapa». Dupa ce isi va incheia cariera de jucator isi va indeplini visul de a antrena pe Dinamo", a spus sigur pe el Borcea. Altfel, presedintele CA al "alb-rosilor", Nicolae Badea, spune ca nu se astepta la parcursul foarte bun al "cainilor". "Dinamo in vara a fost o echipa reconstruita din temelii. Ne-au plecat 14 jucatori. Nu ma asteptam nici in ruptul capului la un parcurs asa de bun in campionat si UEFA", a spus Badea.

INCURAJARI
"Anul trecut, cand eu am evoluat la Dinamo, nesansa si arbitrii ne-au privat de o calificare meritata in primavara europeana pe care noi o meritam. Sper ca de aceasta data, Dinamo sa se califice, sa demonstreze ca este cea mai in forma echipa din Romania si ca primul loc in campionat este pe deplin meritat"
Florin Bratu
fost atacant Dinamo

SIGURANTA
"Nu se poate sa avem ghinion la infinit in Cupa UEFA. Parcursul foarte bun din campionat se va transpune si in cupele europene. Imi pare rau ca nu am jucat la Bruges, dar baietii s-au descurcat foarte bine si fara mine si au reusit un rezultat foarte bun. Sunt sigur ca vom ajunge departe"
Cosmin Moti
fundas Dinamo

×
Subiecte în articol: sport dinamo