x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo / Probleme de mentalitate

Dinamo / Probleme de mentalitate

de Mihai Igirosanu    |    06 Feb 2006   •   00:00
Dinamo / Probleme de mentalitate

Remiza, 1-1, inregistrata sambata in meciul amical cu divizionara B, CS Otopeni, a starnit nemultumirea antrenorului principal, Esteban Vigo.

REVENIRE. Mijlocasul Dan Alexa a revenit in tricoul "cainilor", insa evenimentul a fost umbrit de o evolutie palida a liderului de iarna. Mai mult, portarul Cristian Munteanu a comis o gafa uriasa, facand, practic, cadou golul prin care divizionarii B au deschis scorul in minutul 63. Florentin Petre (’83) a reusit egalarea, insa acest lucru l-a lasat indiferent pe antrenorul spaniol. "Nu pot fi multumit de atitudinea delasatoare a echipei. Un meci nu se castiga doar prin talent, mai este nevoie si de daruire. Trebuie sa mai umblam la mentalitatea jucatorilor", a declarat Vigo.

LINISTIT. Mult mai relaxat, presedintele executiv, Ioan Becali, a pus totul pe seama oboselii. "A fost o replica destul de exagerata a Otopeniului. Noi am avut probleme cu oboseala si cu lipsa de idei, dar pana la urma a fost doar un amical", a precizat liderul gruparii din Stefan cel Mare. "Cainii" au inceput in urmatoarea formula: Matache - I. Balan, Curt, Moti, Pulhac - Grigorie, Margaritescu, Ropotan, C. Munteanu - Cl. Niculescu, Zicu. Dupa pauza, Esteban Vigo a schimbat echipa, aruncandu-i in joc pe Cr. Munteanu, Fl. Petre, Alexa, Ad. Cristea, Danciulescu, Galamaz, Mihut, R. Stefan, L. Goian si I. Iordache.

LUPTA IN 4
Dan Alexa a jucat pentru Dinamo dupa o pauza de un an si jumatate. "Sunt dezamagit de jocul meu si de rezultatul inregistrat la revenirea mea", a declarat Alexa, despre care Vigo a zis ca mai are probleme fizice. "Ne asteapta un retur infernal. Daca la inceputul pregatirii am spus ca vom lupta la titlu doar noi si Steaua, acum sunt ca sigur ca ne vom bate si cu Rapid, si cu Poli Timisoara", a anticipat Claudiu Niculescu.

×
Subiecte în articol: sport