x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DINAMO / Rezultat jenant

DINAMO / Rezultat jenant

de Sorin Anghel    |    07 Iul 2005   •   00:00
DINAMO / Rezultat jenant

Dupa ce s-au laudat ca au luat toti jucatorii pe care si i-au dorit, "cainii" au fost ridiculizati in "amicalul" cu Serif Tiraspol.

Chiar daca si-a intarit lotul cu noua jucatori in pauza competitionala, Dinamo nu are succesul garantat in sezonul viitor.

TURISTI. Acest lucru a fost demonstrat marti seara, la Tiraspol. Pentru a afla potentialul echipei inaintea meciului de saptamana viitoare, din turul III preliminar al Ligii Campionilor contra maltezilor de la Silema, oficialii lui Serif i-au invitat pe "caini" la un joc de verificare. Trupa lui Ioan Andone a interpretat perfect rolul unui sparring-partner.

RAPID. Campioana Republicii Moldova, cu domiciliul in republica separatista Transnistria, a rezolvat meciul inca din primul sfert de ora. Razvan Cocis si Cristi Ionescu, plecati de dincoace de Prut, au facut 2-0 pe tabela de marcaj dupa doar 15 minute si au umplut pe Dinamo de rusine. In aceeasi zi, Andone se declara foarte multumit de lotul avut la dispozitie.

CONCLUZIE. Rezultatul de la Tiraspol a demonstrat ca pentru "caini" sezonul ce urmeaza se anunta unul deloc usor. Ioan Andone, care s-a pomenit in vestiar cu o armata de jucatori, va trebui sa elimine foarte multi dintre ei. Florin Bratu, trecut drept cel mai important jucator adus in "Groapa" de Ioan Becali, nici nu si-a pus bine semnatura pe contract, ca este in pericol sa piarda debutul sezonului. Atacantul s-a accidentat in minutul 32, fiind inlocuit cu Baltoi.

"MECI DE CONTROL"
Presedintele executiv al lui Dinamo, Ioan Becali, a urmarit partida din aceeasi loja cu omologul sau de la Tiraspol, Victor Gusan. La finalul jocului, oficialul dinamovist a recunoscut evolutia slaba a echipei lui Ioan Andone. Fostul impresar nu s-a putut abtine sa nu-i laude pe portarul Sebastian Hutan, precum si pe George Florescu si Razvan Cocis.
La conferinta de presa de dupa meci, antrenorul principal al moldovenilor, Leonid Cuciuc, a vorbit despre partida cu Dinamo. "Un meci de control, nici mai mult, nici mai putin", a spus tehnicianul. Internationalul de tineret George Florescu s-a aratat totusi nemultumit de evolutia sa, el dorindu-si foarte mult sa inscrie in poarta "cainilor". La echipa moldoveana au evoluat Cristi Ionescu si Viorel Dinu, care in sezonul trecut au jucat la Rapid.
×
Subiecte în articol: sport