x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DINAMO - "U" CRAIOVA / In "Groapa" vin elevii olteni

DINAMO - "U" CRAIOVA / In "Groapa" vin elevii olteni

27 Mai 2005   •   00:00

Dupa ce Plesan si Moti s-au antrenat deja cu Dinamo, Universitatea Craiova ii va infrunta azi pe "caini" cu echipa de juniori, in marea majoritate elevi.



  • de MARIO MORCOV

  • AU TRADAT. Plesan (centru) si Moti (dreapta) se antreneaza de doua zile cu Dinamo, echipa la care jurasera candva ca nu vor evolua niciodata
    Nicusor Banica, Claudiu Tudor si Ovidiu Stoianof sunt singurii jucatori din lotul vechi al Universitatii care au ramas la echipa pentru ultimele doua etape. Cu o formatie plina de copii, a carei medie de varsta este putin peste 20 de ani, oltenii spera sa nu piarda la un scor de maidan confruntarea de azi, din fata lui Dinamo, echipa ce i-a inregimentat deja pe fostii "juveti" Plesan si Moti.

    RELAXATI. Eugen Neagoe nu poate lua loc pe banca de rezerve ca "principal", acest rol fiind asumat de Silviu Lung. "Geana" a declarat ca spera ca tinerii Universitatii sa demonstreze ca merita sa ramana la echipa din vara. "Ne ducem la Dinamo sa jucam. Imi doresc sa evolueze frumos, iar dupa meci sa ma bucur ca macar 3-4 dintre ei s-au evidentiat". Silviu Lung jr, in varsta de 15 ani, va fi rezerva portarului Banica, in timp ce pe banca vor mai lua loc si alti juniori de 16 ani: Varlan, Gangioveanu si Patrascu, ultimul fiind olimpic la informatica al Liceului "Elena Cuza" din Craiova. In formatia Universitatii ar putea aparea si Lucian Badaluta, care, in urma cu un an si jumatate, a fost exclus din lot dupa ce a furat o geaca la Norcia.

    "SUNT SI VOI FI DINAMOVIST"
    Romeo Pascu, angajat al clubului de sub Tampa, si-a recunoscut si ieri dragostea fata de Dinamo, dorind sa lase de inteles ca FC Brasov nu se va preda maine impotriva Stelei. "Am fost, sunt si voi ramane toata viata dinamovist. De la Steaua nu am primit de cand traiesc nici macar un pahar cu apa", a declarat Pascu. In cazul in care nu vor pierde in fata Stelei, brasovenii vor incasa de la "caini" o prima in valoare de 200.000 de dolari. Dumitru Dumitriu crede insa ca valoarea jucatorilor sai este peste cea a ardelenilor.

    ×
    Subiecte în articol: sport