x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo – “U” Craiova - Vor să-şi împace fanii

Dinamo – “U” Craiova - Vor să-şi împace fanii

de Mario Morcov    |    Marius Mihalcea    |    23 Apr 2008   •   00:00
Dinamo – “U” Craiova - Vor să-şi împace fanii

Trupa lui Cornel Ţălnar doreşte să se reabiliteze în faţa suporterilor după ce în ultimele trei meciuri disputate pe teren propriu nu a obţinut nici o victorie.

Trupa lui Cornel Ţălnar doreşte să se reabiliteze în faţa suporterilor după ce în ultimele trei meciuri disputate pe teren propriu nu a obţinut nici o victorie.

 

 

Ultima oară cînd Dinamo a cîştigat un meci în propriul fief s-a petrecut în urmă cu o lună. De la victoria cu 2-1 obţinută contra Politehnicii Iaşi la data de 19 martie, “roş-albii” au pierdut cu CFR Cluj şi cu Pandurii Tîrgu Jiu, ambele meciuri cu 1-2, şi au remizat cu Unirea Urziceni, scor 1-1.

 

 

AMBIŢIE. “Nu reuşim să ne impunem în faţa propriilor suporteri. Cu Unirea am condus cu 1-0 pînă în finalul meciului, după care am primit gol. Ar fi timpul să mai cîştigăm şi pe teren propriu, chiar dacă întîlnim un adversar de tradiţie”, a spus portarul Bogdan Lobonţ. Antrenorul “cîinilor”, Cornel Ţălnar, îşi doreşte ca echipa sa să se reabiliteze în faţa suporterilor: “Meciul cu Craiova este la fel de important ca şi partidele următoare cu Rapid şi cu Steaua, fiindcă ne dorim să lăsăm suporterilor o ultimă impresie care să mai şteargă din nereuşitele acestui sezon. Nu concep să pierdem vreun punct cu Craiova, chiar dacă în fotbal totul este posibil”. Altfel, fundaşul dreapta Flavius Stoican şi-a reziliat ieri contractul cu Dinamo. De partea cealaltă, antrenorul Universităţii, Nicolo Napoli, speră ca elevii săi să repete în Ştefan cel Mare evoluţia bună din meciul cu Poli Timişoara, pe care oltenii l-au cîştigat cu 3-1. “Dacă vom juca aşa cum am făcut-o la Timişoara, putem cîştiga. În plus, vreau să învingem, fiindcă, din cîte am aflat, Universitatea nu s-a mai impus în faţa lui Dinamo de mult timp”, a spus tehnicianul italian.

 

marius.mihalcea@jurnalul.ro

mario.morcov@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport