x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DIVIZIA A - Se incinge atmosfera

DIVIZIA A - Se incinge atmosfera

09 Iun 2005   •   00:00

Suspectata de mai toata lumea ca nu s-ar desfasura doar pe teren, partida dintre FC Arges si Dinamo va avea loc in conditii speciale.

VACANTA. Pentru a evita toate speculatiile facute pe seama faptului ca vicepresedintele dinamovist Gigi Netoiu este proprietarul a sase dintre jucatorii sai, antrenorul pitestenilor, Sorin Cartu, a decis sa-i trimita in vacanta pe acestia. Astfel, Preda, Danciu, Dobre, Sava, Domocos si Vrajitoarea nu mai fac parte din lotul argesenilor pentru meciul de maine. "Eu nu vreau ca fotbalistilor mei sa li se strige ca sunt blatisti, deoarece am nevoie de ei la anul", a motivat Cartu, care a mai spus ca nu crede in declaratiile "alb-rosiilor" prin care acestia afirma ca Florentin Petre si Claudiu Niculescu nu vor juca la Pitesti.

INTERES. Steaua va evolua cu casa inchisa contra lui "Poli" Timisoara. Ieri-dimineata, in momentul in care au fost scoase la vanzare biletele, peste o mie de persoane au luat cu asalt punctele de comercializare. Gigi Becali a anuntat ca daca Gica Hagi va declina oferta de antrenor principal, e posibil sa-l instaleze pe Dorinel Munteanu sau sa continue cu Dumitru Dumitriu. (Dragos Stoica)

×
Subiecte în articol: sport