x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DIVIZIA C - Ion Paicu, inmormantat

DIVIZIA C - Ion Paicu, inmormantat

31 Mai 2005   •   00:00

Fotbalistul Ion Paicu (32 ani), de la Minerul Matasari, care a decedat pe terenul de fotbal vineri, in urma unui stop cardiac, a fost inmormantat ieri, la funeralii participand si oficialii FRF Nicolae Pantea, Ionut Lupescu si Florin Prunea.

Ultimul, vicepresedinte al AFAN, spune ca pot fi preintampinate astfel de situatii, dar la Divizia C este foarte greu. "Suferim si la capitolul medicamentatie, si la capitolul vize medicale. Daca la Divizia A ne permitem controale medicale serioase, cei din liga a treia dau totul pe teren, pentru ca trebuie sa puna ceva pe masa copiilor", a spus Prunea, care considera ca in Divizia C vizele medicale sunt formale.

VINA. Medicii din Gorj spun insa ca nu ar fi putut sa depisteze boala de inima de pe urma careia a decedat fotbalistul. Legistul care a efectuat autopsia, Iulian Dascalu, a descoperit ca fostul fotbalist, tatal unui baiat de 6 ani, avea un cord dilatat, dar nimeni nu putea sa prevada boala. Conform regulamentului sportiv, raspunderea este asumata de doctorul echipei, Gheorghe Geamanu, in acest caz. Acesta a declarat ca, desi cineva de la club trebuia sa-l anunte de problemele pe care fotbalistul le-a avut, acest lucru nu s-a intamplat. (Gabriela Mladin, Matasari)

×
Subiecte în articol: sport