x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Djokovic este gata să-l ajute pe fiul său să-i calce pe urme

Djokovic este gata să-l ajute pe fiul său să-i calce pe urme

04 Iul 2022   •   19:10
Djokovic este gata să-l ajute pe fiul său să-i calce pe urme
Sursa foto: Hepta

Novak Djokovic a declarat că va face tot posibilul pentru a-și sprijini fiul Stefan, dacă acesta va decide să-i calce pe urme, însă sârbul vrea să se asigure că băiatul de șapte ani nu se simte presat să urmeze o carieră în tenis.

Imagini cu multiplul campion de Grand Slam antrenându-se cu fiul său au circulat pe rețelele de socializare la începutul acestei săptămâni, iar Djokovic a postat pe Twitter și imagini alăturate cu ei lovind un forehand, cu mențiunea „atât de mișto să vezi asta".

În luna mai, Djokovic a declarat că fiul său a câștigat primul său turneu în aceeași zi în care el a câștigat Openul Italiei.

„Încerc să folosesc fiecare ocazie disponibilă ... pentru a juca cu el, deoarece el este acum complet absorbit de tenis", a declarat Djokovic reporterilor după victoria sa în fața lui Tim van Rijthoven la Wimbledon, duminică.

"Tot ceea ce este în jurul tenisului..., cum poate juca..., el se uită, analizează. Îl voi sprijini în orice mod posibil pentru ca el să poată fi jucător profesionist de tenis... dacă își dorește cu adevărat.

Dar este prea devreme să vorbesc despre asta, ca să fiu sincer. Nu are nici măcar opt ani. Pentru mine este important să avem o relație de tată și fiu ... înainte de orice altceva, și să se bucure de viață".

Djokovic a mai spus că este important ca fiul său să fie expus la o varietate de sporturi.

„Simt că este foarte important să ai, în special la această vârstă fragedă, o mulțime de stimuli pentru copii din diferite perspective și diferite sporturi și diferite mișcări, diferite activități", a spus Djokovic.

Djokovic, de șase ori campion la Wimbledon, îl va înfrunta în sferturile de finală pe italianul Jannik Sinner, cap de serie numărul 10.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: novak djokovic