x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dobrin a ajuns la spital

Dobrin a ajuns la spital

28 Noi 2006   •   00:00
Dobrin a ajuns la spital

Nicolae Dobrin (foto) a acuzat dureri la piciorul stang si s-a internat duminica seara la Spitalul Judetean Pitesti. In cursul zilei de ieri a fost transportat la Spitalul Militar din Bucuresti, pentru investigatii. "Gicu a simtit ceva dureri la piciorul la care s-a operat acum cativa ani, asa ca am decis sa se interneze pentru analize. Acum se simte bine, insa medicul a decis sa mai ramana cateva zile in spital", a declarat sotia fostei glorii pitestene, Gica Dobrin.

Marius Lacatusl-a dat afara pe Sabin Ilie de la UTA

Antrenorul principal de la UTA, Marius Lacatus, a declarat ca Sabin Ilie nu intra in vederile sale pentru ultimele doua meciuri pe care formatia banateana le va disputa in acest an in Liga I. "Deocamdata Sabin Ilie ramane un caz inchis. Sabin Ilie nu va mai intra in lotul echipei in acest an."






INFO
COMENTARIU. Cotidianul britanic The Times a scris intr-un comentariu despre Liga Campionilor ca fotbalul la nivel de cluburi din estul Europei este "o gluma", iar faza grupelor acestei competitii - "o farsa". "Stelele nu pot sa rasara in est. In grupa E, Steaua Bucuresti are o victorie, dar asta doar pentru ca imparte o cuseta in aceasta Grupa a Vietii cu si mai prapadita Dinamo Kiev", a notat publicatia engleza. Totodata, The Times a adaugat: "Chiar acum, Levski Sofia lancezeste in coada grupei A, nula in mai multe moduri, iar baietii de serviciu ai grupei B sunt eternii inghetati de la Spartak Moscova, fara victorie in cinci meciuri".
OPINIE. Presedintele FIFA, Joseph Blatter, s-a plans de faptul ca gruparile mari achizitioneaza prea multi jucatori si din aceasta cauza echipele mici nu reusesc sa fie competitive. "Este un fel de ambuteiaj de jucatori in Europa. Cluburile cu multi bani isi permit sa cumpere multi jucatori si pe cei mai buni. Au 25-30 de jucatori in lot, dar fotbalul se joaca in 11. Ce fac ceilalti? Asteapta? Exista echipe in Europa care, dupa o treime din competitie, nu au castigat nici un meci. Daca nivelul competitional este afectat, inseamna ca ceva nu functioneaza si trebuie sa rezolvam problema", a spus Blatter.
ITALIA. Adrian Mutu spune ca prefera rezultatele echipei sale, Fiorentina, in dauna celor personale. "Cele sase goluri inscrise de la inceputul sezonului imi fac mare placere, dar cine ma cunoaste bine stie ca ma bucur doar atunci cand reusitele mele aduc victoria echipei", a spus Mutu. Romanul considera ca Fiorentina merita sa castige in meciul cu Siena, incheiat 1-1, in etapa a 13-a din Serie A. Mutu a marcat unicul gol al violetilor in minutul 38 si ocupa locul 3 in clasamentul golgeterilor. La Siena, Codrea a jucat pana in minutul 84.

×
Subiecte în articol: sport