x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Doina Melinte: MTS nu a fost înştiinţată oficial despre deciziile EHF

Doina Melinte: MTS nu a fost înştiinţată oficial despre deciziile EHF

10 Aug 2009   •   00:00

Secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului, Doina Melinte, susţine că MTS nu a primit nicio informare oficială din partea Federaţiei Române de Handbal în ceea ce priveşte sancţiunile anunţate în urmă cu câteva zile de către EHF.



Fosta mare campioană spune că ştie despre situaţia jenantă de la FRH doar din cele relatate în presă: "FR Handbal nu a făcut nicio informare oficială către MTS în privinţa comunicatului forului european. Personal cunosc situaţia doar din presă şi nu cred că putem emite declaraţii până ce nu există o sentinţă definitivă în acest caz".

EHF a anunţat joia trecută că antrenorul naţionalei masculine a României, Aihan Omer, şi fostul vicepreşedinte al FR Handbal, Petru Paleu, au fost suspendaţi 5 ani din toate competiţiile internaţionale, pentru tentativă de mituire a arbitrilor unui meci. În acelaşi scandal, de mituire a arbitrilor la meciul cu Muntenegru, disputat în data de 14 iunie 2008, la Oradea, în preliminariile Campionatului Mondial, Federaţia Română de Handbal a fost amendată cu suma de 27.500 de euro. Deciziile Tribunalului de Arbitraj al EHF pot fi atacate cu apel în termen de 21 de zile.

×
Subiecte în articol: sport