x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dorin Goian: "Noi am căzut şi ei ne-au egalat"

Dorin Goian: "Noi am căzut şi ei ne-au egalat"

12 Oct 2008   •   00:00

Marcatorul golului secund, fundaşul stelist Dorin Goian, şi-a exprimat mîhnirea la finalul jocului dintre România şi Franţa, scor final 2-2.



Marcatorul golului secund, fundaşul stelist Dorin Goian, şi-a exprimat mîhnirea la finalul jocului dintre România şi Franţa, scor final 2-2.

"Acesta este fotbalul, am jucat cu o echipă foarte puternică, nu credeam că mai pot reveni francezii. Abia la 2-1 am realizat că ne va aştepta o repriză secundă foarte grea. Noi am căzut şi ei ne-au egalat. Probabil că dacă stăteam mai bine în teren şi eram mai atenţi, cîştigam."

"Nu a fost uşor, a doua repriză ne-am retras prea mult. Ei ne-au presat foarte mult şi aşa s-a dus jocul, dar mie îmi pare rău că nu am putut ţine de minge mai mult. Dacă am mai fi avut cîteva faze fixe din preajma careului în repriza secundă, probabil că puneam probleme."

"După acest gol, se bat Barcelona, Inter şi Real Madrid pe mine.  Să fim serioşi!", a mai spus Goian.

Fl. Petre: "Ribery a avut 3 mâini şi 3 picioare!
"Nu merită să vorbesc despre cei care au spus că sunt bătrân şi că nu mai pot juca, cum a fost şi Ganea sau Dănuţ Lupu, îmi pare rău de el, că l-am ajutat mult când a venit la Dinamo. Cât despre meci cred că am avut o primă repriză extraordinară, a fost cea mai frumoasa repriză pt mine, am marcat, adică exact ce mi-am dorit. Dacă mai marcam un gol, ei nu ne mai băteau niciodată, golul 2 al lor a fost exact în vinclu şi nu a putut fi apărat. Parcă Ribery a avut 3 mâini şi 3 picioare. Ei erau siguri că noi vom sta în poartă, deci i-am surprins, a fost un inceput bun. Nu cred că exista o favorită, avem multe meciuri de jucat şi mult de muncit, păcat că nu am avut azi o victorie, oricum e o realizare buna, 2 -2." a declarat Florentin Petre după meciul de la Constanţa.

Marica: "Cine e România, suntem cumva o echipa de top?"

"Sunt şi fericit, dar şi trist, în acelaşi timp. Valoric suntem sub Franţa. Cine e România, suntem o echipa de top noi? Am condus Franţa cu 2-0, dar atât am putut. Am compensat prin dăruire şi determinare", a declarat Ciprian Marica la finalul partidei.


Chivu: "Ne-a fost puţin frică în repriza a doua"
"Am început bine, dar ne-au egalat înainte de pauză, cred că altfel stăteau lucrurile dacă intram cu avantaj de două goluri la pauză. În a doua repriză ne-au presat şi am cedat, am luat un gol imparabil. Cred că ne-a fost puţin frică. Este un punct important, mai ales că Franţa este principala favorită a grupei".
www.gsp.ro, www.prosport.ro

×
Subiecte în articol: sport