x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Echipa nationala - Radoi, renegat de selectioner

Echipa nationala - Radoi, renegat de selectioner

de Vicentiu Neagoe    |    Mihai Igirosanu    |    17 Iun 2005   •   00:00
Echipa nationala - Radoi, renegat de selectioner

Selectionerul Victor Piturca a declarat ieri ca Mirel Radoi nu va mai juca la echipa nationala in perioada mandatului sau. Decizia lui Piturca vine dupa ce capitanului Stelei a parasit cantonamentul "tricolorilor" inaintea "dublei" cu Olanda si Armenia.

MOTIVE. "Intr-adevar, a avut probleme. Il jena genunchiul stang, dar a parasit cantonamentul fara sa-mi spuna si asta ma doare cel mai mult. Radoi e un fotbalist pe care eu l-am adus in fotbalul mare si e dureros ca un jucator de suflet a facut un asemenea gest. Atat cat voi fi eu selectioner, Radoi nu va mai fi convocat la echipa nationala", a declarat Piturca. "Cred ca s-a schimbat mult. El trebuia sa fie exclusiv fotbalist, dar numai asta nu este el acum. Doar daca Steaua va face super-meciuri in Liga Campionilor poate ca ma voi razgandi", a completat selectionerul.

CONSTANTA. Selectionerul va propune ca urmatoarele meciuri de pe teren propriu ale echipei na-tionale, cu Andorra si Cehia, sa se dispute tot la Constanta. "Jucatorii s-au simtit foarte bine acolo. Publicul a fost foarte receptiv, aplaudandu-i pe fotbalisti chiar si atunci cand au gresit. Aceste lucruri cred ca vor conta foarte mult in alegerea noastra", a explicat Piturca.

PROCES CU CORNEL DINU?
Victor Piturca s-a referit si la afirmatiile pe care le-a facut administratorul-delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, dupa meciul pierdut in Olanda. "A spus ca eu fac chilipiruri la echipa nationala. O sa discut cu un avocat si vom vedea ce se poate face in acest sens", a declarat Piturca. "Cand a fost Dinu la echipa nationala, el ce a fost? Antrenor sau selectioner?", a precizat selectionerul cand a fost rugat sa comenteze o alta declaratie a lui Cornel Dinu, care spusese ca "Piturca e antrenor, nu selectioner". Referitor la capitanul nationalei, Chivu, Piturca a spus: "Sufera fizic, e obosit si se accidenteaza des, dar pauza competitionala poate sa-l ajute".

×
Subiecte în articol: sport piţurcă