x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Eu sunt vinovat!"

"Eu sunt vinovat!"

14 Sep 2004   •   00:00

Antrenorul Ioan Andone isi asuma in totalitate vina pentru criza prin care trece gruparea din Stefan cel Mare. "Stiu care sunt motivele, dar deocamdata nu le pot spune", a declarat "Falcosul" la conferinta de presa de dupa meciul cu FC National.

SORIN ANGHEL, MARIAN STEFAN

Infrangerea suferita duminica pe teren propriu a involburat si mai tare apele la Dinamo. Dupa primele 6 etape, campionii sunt pe locul 14, si au cel mai slab "adevar" din Divizia A: "- 6".

RADIOGRAFIE. Ultima partida, pierduta pe teren propriu in fata Nationalului, scor 1-0, a dovedit ca formatia din Stefan cel Mare nu mai poate emite prea multe pretentii in actuala editie de campionat. Urmeaza confruntarea cu Partizan Belgrad, din cadrul turului I al Cupei UEFA. Toate sperantele se leaga de accederea in grupe, desi antrenorul dinamovist a devenit foarte sceptic: "Ne asteapta un meci extrem de greu joi, in conditiile in care jucam cum am jucat astazi si dam dovada de lipsa de atitudine". Conducerea, prin vocea vicepresedintelui Gheorghe Netoiu, arunca "pisica" pe campania proasta de transferari, facand trimitere indirect la Andone. Tehnicianul dinamovist trebuie sa gestioneze o perioada de criza, cu care s-a mai confruntat si anul trecut. "Sa vedem ce facem in continuare, pentru ca nu acesta este nivelul lui Dinamo. Cand pierzi patru meciuri, e foarte greu sa mai emiti pretentii la campionat. Anul trecut am pierdut in tot campionatul patru meciuri, dar noi mai speram. Orice echipa are suisuri si coborasuri, dar la noi coborasul e cam abrupt", a mai spus Ando.

PARAVAN. Tehnicianul gruparii din Stefan cel Mare nu a dorit sa-si critice prea dur jucatorii, asumandu-si intreaga vina pentru situatia din clasament a lui Dinamo. "Chiar daca suporterii si-au manifestat atasamentul fata de persoana mea, eu sunt principalul vinovat. Stiu care sunt motivele acestei crize, dar nu pot sa le spun acum. Cand o echipa pierde atat de multe meciuri, antrenorul e de vina", a spus Andone. Acesta nu a ezitat totusi sa-i invinuiasca pe jucatorii care au evoluat si anul trecut pentru Dinamo, despre care a spus ca anul asta nu mai au nici o motivatie.

"PANARAME"

La finalul partidei cu FC National, fanii "cainilor" au devenit ironici, scandand "Suntem mandri de voi" sau "Asa va vrem mereu". Aceste manifestari n-au fost pe placul jucatorilor, care au tinut sa le raspunda imediat celor care-i sustin. Astfel, pe site-ul suporterilor a fost publicata ieri, sub titlul "Panaramele au scuipat fanii", relatarea unui suporter care a fost injurat: "…dupa meci m-am dus si eu la vestiare sa vorbesc cu jucatorii si ce credeti: tot ei erau nervosi pe noi (n.n. suporterii)... Alistar, Petre si Cristi Munteanu mai ceva sa ma bata. Noroc cu televiziunea si cu jandarmii".

BELGRAD

Meciul de joi, cu Partizan, este considerat drept un prilej de reabilitare in fata suporterilor si a conducerii. Dinamovistii vor pleca maine spre Belgrad, la ora 10:30, cu o cursa charter. Delegatia dinamovista va numara doar 40 de persoane si se va stabili la Hotel Hyatt. Partida Partizan Belgrad - Dinamo, contand pentru prima mansa a turului I al Cupei UEFA, se va disputa joi, de la ora 21:00.

×
Subiecte în articol: sport