x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Euro 2004 - "Grecia, marea invingatoare"

Euro 2004 - "Grecia, marea invingatoare"

05 Iul 2004   •   00:00

Selectionerul Portugaliei, Luiz Felipe Scolari, a declarat ca Grecia este deja marea invingatoare a Campionatului European de Fotbal, indiferent care va fi rezultatul finalei dintre echipa lusitana si reprezentativa antrenata de Otto Rehhagel.

"Grecia a demonstrat ca forta colectiva poate depasi talentul individual. Aceasta echipa nu a castigat niciodata un meci la un turneu major, iar acum a ajuns in finala! Indiferent de rezultatul finalei, Grecia este deja marea invingatoare de la Euro 2004", a spus Scolari.

MULTUMIRE. Si Otto Rehhagel s-a declarat multumit de prestatia echipei sale la acest turneul final. "Lucram de trei ani pentru ca participarea noastra la CE din Portugalia sa fie o reusita. Am fost angajat pentru a forma cea mai buna echipa posibila. Am calatorit prin toata Europa pentru a selecta cei mai buni jucatori si asa am reusit sa plasez "omul potrivit, la locul potrivit"."

OLIMPIADA

Inaintea finalei, Luiz Felipe Scolari a precizat ca ultimul act al turneului nu reprezinta pentru el o revansa, dupa ce in primul meci de la Euro 2004, Grecia a invins Portugalia cu scorul de 2-1. "Nu va fi o revansa. Va exista respect si prietenie de o parte si de alta. Vrem sa-i tratam pe greci la fel cum ne-ar placea si noua sa fim tratati cand vom participa la Jocurile Olimpice."

STRAINI

Portugalia este pregatita de brazilianul Scolari, adus la echipa imediat dupa ce a castigat CM 2002 cu nationala tarii sale, in timp ce Grecia e antrenata de trei ani de germanul Otto Rehhagel. Cei doi considera acest fapt drept un avantaj, deoarece nu trebuie sa se implice emotional in problemele campionatelor.’’
×
Subiecte în articol: sport