x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport EUROFLASH - 2 iulie 2004

EUROFLASH - 2 iulie 2004

02 Iul 2004   •   00:00

Euro devanseaza un concert Metallica

Celebra formatie Metallica si-a devansat cu o ora concertul programat ieri, la Praga, pentru a putea urmari, alaturi de spectatori, o parte a semifinalei Cehia - Grecia. "Membrii trupei Metallica au fost surprinsi in mod placut de febra fotbalului care domina Cehia", a explicat Petr Novak, de la agentia Interkoncerts. Dupa incheierea recitalului, componentii trupei, James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammet si Robert Trujillo, au urmarit alaturi de fani, pe un ecran urias, a doua repriza a meciului Cehia - Grecia. (Mihai Igirosanu)

OBIECTIV. Atacantul olandez Ruud van Nistelrooy nu doreste sa plece de la Manchester United, deoarece doreste sa castige Liga Campionilor cu aceasta grupare. "United a devenit echipa mea si mi-am prelungit contractul pana in 2008. De ce Dumnezeu sa plec? Ma simt perfect acolo, iar clubul este satisfacut de evolutiile mele. Este cert, raman la Manchester, mai ales ca Alex Ferguson vrea sa construiasca a treia echipa de vis si vreau sa fac parte din ea. Vreau sa castig Liga Campionilor cu Manchester United", a spus Van Nistelrooy.

PARERE. Franz Beckenbauer, presedintele clubului Bayern München, este de parere ca David Beckham are probleme cu nervii la turneele finale. "Este posibil ca Beckham sa fi suferit o cadere nervoasa la Euro 2004. De asemenea, este posibil ca Beckham sa sufere de un blocaj mental la marile turnee. A fost eliminat la Cupa Mondiala din 1998, iar acum a ratat penalty-uri in meciurile cu Franta si Portugalia. Beckham sta prost cu nervii", a declarat Beckenbauer.

ANTIDOPING. UEFA a anuntat ca toate controalele antidoping efectuate de la inceperea Campionatului European au fost negative. A existat totusi o singura exceptie, cea a atacantului croat Ivica Olic, care a fost depistat pozitiv dupa partida cu Franta, disputata pe 17 mai. Olic nu a fost insa suspendat, deoarece oficialii UEFA au atribuit vina medicilor, care nu au urmat procedura necesara. Nici medicul personal al jucatorului, Boris Nemec, nici cel al federatiei croate, Zoran Bahtijarevic, nu au anuntat forul european ca Ivica Olici a folosit o alifie antiinflamatorie, care l-a facut sa devina pozitiv la controlul antidoping. Din acest motiv, UEFA a amendat federatia croata cu 6.600 de euro.

OFERTE. Atacantul ceh Milan Baros are numeroase oferte dupa prestatiile sale bune de la Euro 2004. Si nu numai din lumea fotbalului, ci si din cea a modei. Mai precis, lui Baros i s-a propus sa devina, cel putin pentru o zi, manechin, dar jucatorul lui Liverpool a refuzat, motivand ca in acest moment vrea sa se concentreze doar asupra carierei de fotbalist.

×
Subiecte în articol: sport