x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport EUROFLASH - 3 iulie 2004

EUROFLASH - 3 iulie 2004

03 Iul 2004   •   00:00
NUMIRE. Luis Aragones este noul antrenor al echipei nationale a Spaniei. El ii ia locul lui Inaki Saez, care a demisionat dupa eliminarea selectionatei iberice de la Euro 2004. "L-am contactat pe Luis Aragones pentru a-i propune functia de selectioner si el a acceptat", a declarat presedintele federatiei spaniole, Angel Maria Villar. Aragones, care va pregati nationala Spaniei in preliminariile Cupei Mondiale din 2006, era antrenorul echipei Real Mallorca din octombrie 2003. Luis Aragones, care va implini in curand 66 de ani, a mai antrenat, de-a lungul carierei, echipe precum Atletico Madrid, FC Barcelona, Espanyol Barcelona si Valencia CF.

REFUZ. Antrenorul reprezentativei Bulgariei, Plamen Markov, a refuzat prelungirea contractului sau cu federatia nationala, care a expirat pe 30 iunie. "Am primit propunerea de a semna un nou contract, dar am decis sa pun capat activitatii mele de selectioner. Am inregistrat trei infrangeri la Euro. Acesta este principalul motiv pentru care am renuntat", a declarat Markov, care preluase conducerea tehnica a echipei Bulgariei in decembrie 2001.

RETRAGERE. Portarul Fabien Bartez a declarat ca se gandeste sa se retraga din reprezentativa Frantei. "Ma gandesc la retragere. Este o posibilitate la care reflectez cu calm. Eu si alti colegi din nationala, Zidane, Lizarazu, Desailly, ne gandim ca avem peste 30 de ani si cred ca este corect sa lasam locul celor mai tineri", a spus Barthez. Franta a fost eliminata in sferturile de finala ale CE, fiind invinsa de selectionata Greciei, scor 1-0.

CONTRACT. Internationalul danez Dennis Rommedahl a semnat un contract pe patru ani, in valoare de 3 milioane de euro, cu formatia engleza Charlton. "As vrea sa mai schimb aerul si sa incerc ceva nou. Avand in vedere ca imi place fotbalul englez, sunt bucuros ca am semnat cu Charlton", a declarat Rommedahl, care ajunsese la un acord cu gruparea engleza inainte de inceperea EURO 2004.

×
Subiecte în articol: sport