x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Blatter: Nu am maşini Ferrari, ci doar o hidrobicicletă pe lacul din Zurich

Blatter: Nu am maşini Ferrari, ci doar o hidrobicicletă pe lacul din Zurich

19 Dec 2015   •   13:14
Blatter: Nu am maşini Ferrari, ci doar o hidrobicicletă pe lacul din Zurich

Preşedintele suspendat al FIFA, Joseph Blatter, şi-a clamat din nou nevinovăţia, după ce joi a fost audiat timp de 8 ore de către Comisia de Etică a FIFA, şi a spus că este un om cinstit care nu posedă maşini Ferrari, ci doar o hidrobicicletă pe lacul din Zurich, relatează AFP.

Preşedintele demisionar al FIFA a reiterat că nu a încălcat niciodată regulamentele, nici etice şi nici juridice pe durata celor 40 de ani cât a condus forul internaţional: ''Sunt un om bun, sunt cinstit şi respectuos. Nu mi-am pierdut sensul realităţii, nu am maşini Ferrari, sunt doar posesorul unei hidrobiciclete pe lacul din Zurich''. El a convocat o conferinţa de presă pentru luni la Zurich.

Elveţianul este suspendat 90 de zile pentru plata de 1,8 milioane făcută către Michel Platini, preşedintele UEFA, în 2011, reprezentând contravaloarea serviciilor de consiliere furnizate de francez între 1999 şi 2002. Blatter, care este acuzat şi pentru semnarea unui contract păgubos pentru FIFA în privinţa unor drepturi de televizare, riscă suspendarea pe viaţă din fotbal, la fel ca şi Platini.

Blatter, 79 ani, a fost audiat joi timp de 8 ore, în timp ce avocatul lui Platini a stat vineri 9 ore în faţa Comisiei de Etică a FIFA.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: sepp blatter joseph blatter zürich ferrari